enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3683
EURO
34,6988
ALTIN
2.391,85
BIST
10.170,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
23°C
Adıyaman
23°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Yağmurlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Aşkan Beyazgül’den Şanlıurfalılara aday tanıtım toplantısı teşekkürü 

Aşkan Beyazgül’den Şanlıurfalılara aday tanıtım toplantısı teşekkürü 
REKLAM ALANI
08.02.2024
0
A+
A-

Aşkan Beyazgül’den Şanlıurfalılara aday tanıtım toplantısı teşekkürü

Başkan Beyazgül mesajında, “Değerli Şanlıurfalı hemşehrilerim, Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 11 Nisan Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen 13 ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısına yoğun katılımlarınız, her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımıza olan derin sevginiz bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. 11 Nisan Kapalı Spor Salonu önüne gelen on binlerce vatandaşımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da ifadeleriyle bizlere göstermiştir ki ‘Şanlıurfa kararını’ vermiştir.

Bu vesileyle belirtmek gerekir ki ülke ve millet olarak tarihi bir dönemecin eşiğindeyiz. 31 Mart’ta kıymetli vatandaşlarımız hizmetlerin devamı, yatırım ve kalkınmanın sürdürülmesi adına önemli bir tercihte bulunacaktır. Her zaman olduğu gibi halkımızın iradesi bir kez daha tecelli edecektir. Tüm ülkede olduğu gibi Şanlıurfa’da da gerek büyükşehir belediyemiz gerekse 13 ilçe belediyemiz mevcut hizmetleri taçlandırmaya, vatandaşımızın önündeki her engeli kaldırmaya, her mahzun gönlü almaya gece gündüz demeden devam edeceğiz.

 

Bu duygu ve düşüncelerle aramızda bulunarak bizlere güç veren Bakanlarımıza, TBMM Başkanvekilimiz Bekir Bozdağ’a Genel Başkan Yardımcılarımıza, milletvekillerimize, MKYK üyelerimize, Parti teşkilatlarımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. Olağanüstü ilgi ve katılım göstererek aday tanıtım toplantımızı adeta şölene çeviren, birlik, beraberlik adına kardeşlik ruhunu zirveye çıkaran tüm vatandaşlarımıza en kalbi duygularımızla teşekkürlerimizi ve en derin saygılarımızı sunuyoruz. Bu vesileyle, 31 Marta yapılacak seçimlerin ülkemize, milletimize, Şanlıurfa’mız için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi