enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4236
EURO
34,7598
ALTIN
2.425,78
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

ARÜ bilimsel etkinliklere katkı sağladı

ARÜ bilimsel etkinliklere katkı sağladı
REKLAM ALANI
17.01.2024
0
A+
A-

ARÜ bilimsel etkinliklere katkı sağladı

Özkan KARAKAYA/ ARDAHAN– BHA

Ardahan Üniversitesi akademisyenleri TÜBİTAK Bilim Söyleşilerine katkı sağlamaya devam ediyor.

Ardahan Üniversitesinin farklı bölüm ve programlarından birçok akademisyen TÜBİTAK Bilim ve Toplum Başkanlığı (BİTO) tarafından organize edilen TÜBİTAK Bilim Söyleşilerine katılarak bilimsel farkındalığı arttırmak ve bilim iletişimini toplumun tümüne yaymak için ilk ve ortaöğretim öğrencileriyle buluşmaya devam ediyor.

Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğr. Üyesi Doç. Dr. Hülya Durur, TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında; Ardahan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu, Kars Arpaçay Tomarlı Şehit Ayhan Kızılkaya Ortaokulu ile Kars Merkez İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya gelerek Steam (Fen, Teknoloji, Mühendislik, Sanat ve Matematik) olmak üzere çeşitli matematiksel kavramları anlattı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi