enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4281
EURO
34,8195
ALTIN
2.430,39
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
28°C
Adıyaman
28°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Ardahan’da 55 yılın kar rekoru kırıldı

Ardahan’da 55 yılın kar rekoru kırıldı
REKLAM ALANI
10.02.2024
0
A+
A-

Başkan Demir, 55 yıllık kar rekoruna meydan okudu

ARDAHAN-BHA

Ardahan’a son 55 yılın en yoğun kar yağışının ardından Ardahan Belediyesi yoğun mesai harcayarak vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gece gündüz çalışıyor. 

Bu durum, birçok yolun kapanmasına ve ulaşımın büyük ölçüde aksamasına neden oldu. Ancak Ardahan Belediyesi, bu zorlu durumla başa çıkmak için hızla harekete geçti. Belediye ekipleri, kapanan yolları açmak için yoğun bir çaba sarf ediyor. 7/24 esasına dayalı çalışan ekipler, vatandaşların mağduriyetini gidermek için karla mücadele ediyorlar.

Belediye Başkanı Faruk Demir de, bu önemli çalışmayı yakından takip ediyor. Başkan Demir, ekiplerin durmaksızın çalıştığını ve Ardahan halkının günlük yaşamının normale dönmesi için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını belirtti. Bu zorlu süreçte belediye ekiplerinin gösterdiği çaba ve özveri, Ardahan halkı tarafından takdirle karşılandı. Ardahan’ın bu zorlu kış koşullarını aşması için belediye ekiplerinin verdiği mücadele devam ediyor.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi