enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5156
EURO
34,5688
ALTIN
2.492,22
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
27°C
Adıyaman
27°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
23°C
Cumartesi Açık
23°C

Arçelik’in yeni konsept mağazası Kahta’da açıldı. Videolu Haber

10.05.2018
0
A+
A-

Arçelik, yeni nesil mağaza ağını genişletmeye devam ediyor…

 

Arçelik AŞ’den yapılan açıklamaya göre, İzmir Asma çatı ve İstanbul İstinye Park, Malatya ve birkaç mağazalarının ardından, Kahta M. Kemal Caddesi üzerindeki adresinde 13 yıldır hizmet eden Kutlu Ev Aletleri Ltd. Şti Arçelik Bayii  ilçeye yeni konsept Arçelik Mağazasını kazandırdı. Adıyaman’ın ilk Konsept Mağazası olması yanı sıra geniş bir ürün yelpazesi ile teknoloji ağırlıklı bir alışveriş merkezi oldu.

Kahta ilçesi M. Kemal Caddesindeki açılışa Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Adıyaman Ticaret Odası Başkanı Mustafa Uslu, önceki dönem Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı, Kahta Emniyet Müdürü Durmuş Ali  Özkan , Akıncılar Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Adana Arçelik Bölge yetkilisi şube müdürü Murat Bana, bölge müdürü Ersan Demirkıran, Adıyaman Meteoroloji İl Müdürü Ezher Zengin, Tut Devlet Hastanesi Müdürü Enver Doğan, Ak Parti Kahta ilçe teşkilatından Salih Beyazyıldız, Mustafa Şahin, ATSO meclis üyeleri Metin Günay, Gafari Vural, Zeynel Çelik, Ramazan Çakmak, Kahta Şoförler Cemiyeti Başkanı Mustafa Turanlı, Adıyaman , Kahta ve Samsat’tan STK temsilcileri,  iş adamları, kanaat önderleri, Adıyaman – Kahta Basın Temsilcileri ve Kahta Halkı iştirak etti.

Kutlu Ev Aletleri Ltd. Şti işyeri sahibi, iş adamı Kemal Kutlu, Kahta’ya  yeni konsept Arçelik Mağazası kazandırmanın haklı gururunu yaşadığının altını çizdiği konuşmasında şunları söyledi:

“ Saygıdeğer  misafirler, işyerimizin açılışına  şeref verdiniz,  bizleri onurlandırdınız. Sizleri burada görmekten son derece mutluluk duyuyoruz. Kahta’da 1990 yılında başladığımız ticari  hayatımıza bugün 2. Arçelik mağazamızı açarak taçlandırıyoruz. Kahta’ya biraz daha katma değer, biraz daha istihdama ivme kazandırarak Farkındalıklar  yaratmak niyetinde olarak böyle bir mağazayı açıyoruz. Açılışımızda  bulunduğunuz için hepinize en derin duygularımla teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum, şeref verdiniz.” Dedi.

Arçelik Adana Şube Müdürü  Murat Bana, açışa gelen misafirlere  hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi :

“ Öncelikle hepiniz hoş hoş geldiniz. Kemal bey kardeşimle 1994 yılından  beri tanışıyoruz. Son 10 yılda ticari münasebetimiz nedeniyle şunu söyleyebilirim ki: Kahta’da bizi layıkıyla temsil ediyor, gayet iyi işlere imza atıyor. Özellikle yeni konsept mağazamız Türkiye’de çok yeni bir şey. Bunu Kahta’ya getirmesi çok önemli bu nedenle kendisine teşekkür ediyorum.
Mağazadan alışveriş yapan müşterilere şimdiden hayırlı olsun diliyorum ve Kutlu ailesine hayırlı bol kazançlar diliyorum.”

Adıyaman Ticaret Odası Başkanı Mustafa Uslu, ticaretin önemine dikkat çektiği konuşmasında şöyle konuştu:

“ Çok kıymetli Kahtalı hemşerilerim bende baharın bu güzel gününde sizlerle Kahta’da böyle güzel bir mağazanın açılışında bulunmak herkesten fazla benim mutlu olduğumu ifade etmek isterim.
Öncellikle Kemal kardeşimi tebrik ediyorum, niye tebrik ediyorum , aslında ülkenin içinde bulunduğu konjonktürü göz önünde bulundurduğumuzda her zaman savunduğum,  arkasında durduğum bir cümle var. Burada da bu cümlemi ifade etmek isterim.
Aslında Türk insanı olarak zoru başaran bir milletiz biz, ecdatları son derece top tüfek karşısında süngüyle savaşı kazanan bir milletin evlatlarıyız. Bunu niye söylüyorum? Çünkü  Türkiye’nin içinde olduğu bu süreci iyi değerlendirerek her zaman krizleri avantaja çevirmenin gayreti içerisinde olmamız gerekiyor diye onun için bunu ifade etmek istiyorum.
İşte Kemal kardeşimde şuanda içinde bulunduğumuz bu dar boğazın içerisinde böyle bir yatırımı yapmış olması çok büyük cesaret zaten Peygamber Efendimizde bunu bize tavsiye etmiştir. ” Ticaretin 10 da 9’u cesaret ve ticarettendir demiş. ”

O zaman bizim yapmamız gereken tek şey moral ve motivasyonumuzu yüksek tutarak, geleceğimiz için , bayrağımız için , devletimiz için ve çocuklarımız için hiç bir zaman yılmayacağız, gerektiği yerlerde gereken adımları cesaretle atacağız geleceğimizi de onun üzerine inşa etmek zorundayız. Böyle bir mağazayı Kahta ilçemize Adıyaman’ın en büyük ilçesine kazandırdığı için bir kez daha bu camiayı temsil eden biri olarak tebrik ediyorum teşekkür ediyorum.

Kendisine Ailesine ve Kahta’ya son derece bereketli bir kazanç elde edeceğini düşünüyorum.
Ben tekrar mağazamızı Kâhta’mıza hayırlara vesile olmasını diliyorum ve temenni ediyorum hepinize saygılarımı sunuyorum.” Dedi.

Açılış töreninden sonra misafirler mağazayı gezerek ürünleri inceledi ve alışveriş yaptı.

 

Girne Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi No: 133 Kahta

İletişim: 0416 725 8181

Whatsapp hattı: 0535 609 7575

 

MOBİL REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi