enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3753
EURO
35,0555
ALTIN
2.326,55
BIST
9.096,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

EFENDİSİNE RAKİP ADIYAMAN’DAN ÇIKTI.

EFENDİSİNE RAKİP ADIYAMAN’DAN ÇIKTI.
REKLAM ALANI
01.01.2021
0
A+
A-

YENİ BİR YÜZÜK MACERASINI TÜRKİYE’DEN DÜNYAYA SUNUYORUM

Adıyamanlı eğitimci yazar Erdal Bereket’in ilk kitabı olan Yüzüğün Taşıyıcısı Erolin, Altın Meşale Yayınlarda çıktı ve raflarda yerini aldı.

Aynı zaman da dövme ve resim sanatıyla uğraşan üç çocuk babası BEREKET ilk kitabının yazılmasıyla ilgili şunları söyledi: “Bir hayal kurdum ve bu hayal bana hükmetti. Bu hayal kendisini oluşturmam için beni bunu yapmam gereken bir ödevmiş gibi kabullendirti. Eve kapandım ve bu kurgu kitabını yazdım.”

Henüz çocuklarının kitap yazdığından haberinin olmadığını ve kitabının onlar için sürpriz olduğunu söyleyen BEREKET:”Benim üç çocuğum vardı. Yüzüğün Taşıyıcısı Erolin kitabımın çıkmasıyla adeta dördüncü çocuğumun doğduğu duygusuna kapıldım. Yazarlıkla hayatımın en güzel hobisini edindiğimi düşünüyorum. Bu hazzı başka bir etkinlikte bulamam.” dedi.

İlk kitabı Yüzüğünün Taşıyıcısı Erolin hakkında bilgi veren Sanatçı Eğitimci Yazar BEREKET şunları söyledi:

“Kitap, Fantastik bir kurgu. Orta Dünyaya yeni bir hikaye kurguladım. iyilik ve kötülüğün ilk başlangıç savaşının hikayesi. Bu hikayenin içindeki kahramanların farklı yetenek ve statüleriyle sürükleyici bir yolculuğa davet ediyorum herkesi. Yeni bir yüzük macerasını Türkiye’den dünyaya sunuyorum.”

 

Altın Meşale Yayınları Editörü ve Genel Yayın Yönetmeni Eğitimci Yazar Mustafa COŞKUN:”Editörlüğünü yaptığım Erol’in kitabının çok farklı bir tarzı var. Yazar, okuyucuyu eskilere ve maceraya sürükleyecek güzel bir kurgu hikaye hazırlamış.” dedi.

 

Kitabını “Yüzüklerin Efendisine” benzetenler için Yüzüğün Taşıyıcısı Erolin’in farklı olduğunu belirten BEREKET:  “Erolin, orta dünyaya yeni ve daha farklı karakterlerle bambaşka bir hikaye kitabı” dedi.

 

İtalyan yazar Dante’den çok etkilendiğini vurgulayan BEREKET gezmeyi çok sevdiğini vurgulayarak: “Dünyanın en güzel ülkesinde yaşadığımın farkındayım. Yine de dünyanın bütün müzelerini gezmek ve dünyanın bütün yemeklerini tadmak isterdim.” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi