enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3906
EURO
34,7999
ALTIN
2.401,07
BIST
10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
20°C
Adıyaman
20°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
17°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C
Salı Açık
22°C

Antalya Kitap Fuarı’na müzikal söyleşi renk kattı

Antalya Kitap Fuarı’na müzikal söyleşi renk kattı
REKLAM ALANI
02.12.2023
0
A+
A-

Antalya Büyükşehir Belediyesi mesken sahipliğinde bu yıl 13’üncüsü gerçekleştirilen Antalya Kitap Fuarı tüm süratiyle sürürken müzikçi Ege, müzikal söyleşisiyle fuara renk kattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi konut sahipliğinde bu yıl 13’üncü sefer Antalyalılar ile buluşan Antalya Kitap Fuarı tüm süratiyle sürüyor. Antalya Kitap Fuarı, 8’inci gününde yazar-okur buluşmalarıyla kitapseverlerin ağır ilgisiyle devam ediyor. Fuarın ziyaretçileri hem sevdikleri müellifler ile tanışma fırsatı bulurken hem de bol bol kitap alma bahtı buluyor.

KEMAL SUNAL’IN KIZI OLMAK ÇOK HOŞ BİR DUYGU

13. Antalya Kitap Fuarı’nın 8’inci gününde müelliflerden Aşkın Güngör, Cemil Aras, Fatih Tuncay, Hidayet Karakuş, Işık Öğüt, İbrahim Kemal Er, Nilay Ulu ve Seyfettin Avcu imza günleriyle okurlarıyla buluştu. Antalya Kitap Fuarı’nda muharrir Tansu Duran, Feyzullah Arslan, Ezo Sunal ve müzikçi Ege söyleşileriyle hayranlarıyla bir ortaya geldi. Çocuk kitaplarıyla sevenleriyle bir ortaya gelen Ezo Sunal, ailelilere keyifli dakikalar yaşattı. Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal’ın kızı olan Ezo Sunal, hayranlarının sorularını yanıtlarken, Kemal Sunal’ın kızı olmanın çok hoş bir his olduğunu söyledi. Ezo Sunal, babası Kemal Sunal ile birlikte sokakta yürümenin çok güç olduğunu belirterek, “Babamın çok seveni vardı. Babamla sokakta yürümek çok zordu. O günleri unutamam” dedi.

ŞARKICI EGE’DEN YENİ KİTAP MÜJDESİ 

Antalya Kitap Fuarı’nın bir öbür müellifleri ortasında yer alan sanatçı Ege, müzikal söyleşisiyle fuara renk kattı. Sanatçı Ege, söyleşiye sevilen modülleri ile başlayarak, sevenlerine nostalji yaşattı. Sevenlerine birkaç kesim seslendiren Ege, daha sonra hayranlarını kitap yazma serüvenini paylaştı. Şu ana kadar 3 kitap yazdığını söyleyen Ege, yakın vakitte yeni kitabının çıkacağı muştusunu verdi. Ege, sevenlerine en sevdiği kesimlerin manalarını paylaşarak, keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. 13. Antalya Kitap Fuarı, hafta sonundu çok ağır bir programı Antalyalılara kitap dolu bir hafta sonu yaşatacak. Antalya Kitap Fuarı, 10.00 ile 20.00 saatleri ortasında ziyarete açık kalacak.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi