enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3901
EURO
34,7274
ALTIN
2.430,40
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
20°C

Muhtemel 11’ler: Sivasspor, Başakşehir’e konuk oluyor

Muhtemel 11’ler: Sivasspor, Başakşehir’e konuk oluyor
REKLAM ALANI
19.12.2023
0
A+
A-

Muhtemel 11’ler: Sivasspor, Başakşehir’e konuk oluyor

BHA – SİVAS

Atan ve öğrencileri moralli

Haftaya 14. sırada giren İstanbul Başakşehir, son iç saha maçlarında Pendikspor ve Hatayspor’u mağlup ederek moral buldu. Çağdaş Atan’ın öğrencileri, son 4 iç saha maçında 10 puan topladı.

Sivasspor’un dikkat çeken istatistiği

Sivasspor ise deplasman performansıyla dikkat çekiyor. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardından ligde deplasmanda en çok puan toplayan üçüncü takım olan Sivasspor, 18 puanın 13’ünü deplasmanlarda elde etti.

Yiğidolar, Başakşehir’e karşı başarılı

Son 7 deplasman maçında sadece bir mağlubiyet yaşayan Yiğidolar, İstanbul Başakşehir’e karşı olan son yedi maçta sadece bir kez sahadan mağlup ayrıldı.

Maç ne zaman, nerede, saat kaçta?

Karşılaşma bugün saat 17.00’de başlayacak. Mücadele Fatih Terim Stadyumu’nda oynancak. Futbolseverler karşılaşmayı beIN SPORTS 1’den takip edebilecek. İki takım arasında oynanan son mücadele Sivas’ta 1-1 sonra ermişti. İstanbul Başakşehir, Sivasspor’a karşı son galibiyetlerini 2021/22 sezonunda elde etti. Sivasspor ise İstanbul takımlarıyla oynadığı son 12 Süper Lig maçında da kalesinde gol gördü.

Karşılaşmanın muhtemel 11’leri

İstanbul Başakşehir:
Teknik direktör Çağdaş Atan’ın sahaya süreceği muhtemel 11 şu şekilde: Volkan, Dubois, Duarte, Ba, Lima, Berkay, Abeid, Pelkas, Deniz, Figueiredo, Piatek.

Sivasspor:
Misafir ekip Sivasspor’un muhtemel 11’i ise şu şekilde olabilir: Ali Şaşal, Alaaddin, Caner, Camara, Uğur, Yunus Emre, Charisis, Saiz, Burak, Rodrigues, N’jie.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi