enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4539
EURO
34,6580
ALTIN
2.391,39
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
22°C
Adıyaman
22°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Hafif Yağmurlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
20°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

“Anlayışınıza ihtiyacımız var, su hayattır”

“Anlayışınıza ihtiyacımız var, su hayattır”
REKLAM ALANI
08.02.2024
0
A+
A-

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, şehirde yaşanan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle hemşehrilerinden anlayış ve sabır istedi.

Başkan Demir: “Anlayışınıza ihtiyacımız var, su hayattır”

ARDAHAN-BHA

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, yerel ve ulusal basın mensuplarını makamına davet ederek, şehirde yaşanan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Demir, “Ardahan’ımızı hem bereketiyle bizi nimetlendiren kar yağışımız hem de tabii ki zorlukları getirdi. Hemşerilerimizden biraz daha anlayış ve sabır istiyoruz” dedi.Başkan Demir, Ardahan’da yaşanan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle Belediye çalışanları, AFAD, Karayolları, Köy hizmetleri ve İl Özel İdaresi gibi kurumların yoğun bir şekilde çalıştığını belirtti. Önemli olanın sağlık, enerji, su ve gıdaya rahat ulaşabilmek olduğunu vurguladı.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, özellikle su kullanımına dikkat çekerek, “Su hayattır, hayatı iyi kullanalım. Evdeki musluklarımızı donma tehlikesine karşı en asgariye indirerek açık bırakalım” diyerek vatandaşlardan anlayışlı olmalarını ve suyu verimli kullanmalarını istedi.

Yoğun kar yağışının bölgede son 55 yılın en yüksek kar yağışı olduğunu belirten Başkan Demir, “Olsun, biraz sıkıntı çekeriz ama bir iki günde hepsini tamamlayacağız” sözleriyle çalışmaların hızla devam edeceğini ifade etti.

Başkan Demir: “Anlayışınıza ihtiyacımız var, su hayattır”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi