enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Ankara’da dev organizasyon; TravelExpo Turizm ve Seyahat Fuarı açılıyor

Ankara’da dev organizasyon; TravelExpo Turizm ve Seyahat Fuarı açılıyor
REKLAM ALANI
14.11.2023
0
A+
A-

CUMHURİYET’İN 100’ÜNCÜ YILINDA TURİZMİN KALBİ BAŞKENT ANKARA’DA ATACAK…

TRAVELEXPO ANKARA ULUSLARARASI TURİZM VE SEYAHAT FUARI 16-19 KASIM’DA KAPILARINI AÇIYOR…

75.000 ÜZERİNDE ZİYARETÇİ BEKLENEN FUARDA, SEKTÖRÜN PAYDAŞLARI BULUŞACAK…

 Cumhuriyet’in 100’üncü yılında turizmin kalbi başkent Ankara’da atacak. Bu yıl 6’ıncı düzenlenecek olan TRAVELEXPO Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı katılımcılar için farkı bir deneyim sunacak. Turizm ve seyahatin sadece fiziksel dünyaya yolculuk değil aynı zamanda geçmişe de bir yolculuk olacağı interaktif fuarda, katılımcılar kendilerini hikâyenin içinde hissedeceği deneyim yaşayacak. Cumhuriyetimizin 100. Yılında, Cumhuriyet’in görünür yüzü olarak yeniden inşa edilen, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk planlı kenti olan Ankara’da gerçekleştirilecek TRAVELEXPO Uluslararası Turizm fuarı, 16-19 Kasım 2023 tarihlerinde ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Türkiye’nin Değerleri Sergilenecek…

Turizm sektörünün buluşma noktası olacak fuar, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Ankara Valiliği, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Ticaret Odası, Ankara Kent Konseyi, TÜRSAB, ATİD, ANTOD, TUADER, ANRO, TUREB, SKAL ANKARA ve TAV Havalimanları tarafından destekleniyor. Türkiye’nin turistik ve potansiyel alanlarını tanıtmayı amaçlayan TRAVELEXPO Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda turizm ve seyahat ile ilgili sektörün paydaşları bir araya gelecek, sektör deneyimleri aktarılacak, Türkiye’nin değerleri sergilenecek.

 

Turizm ve Seyahat Temalı Tanıtımlar Yapılacak…

Turizm alanlarımızın ve potansiyellerin tanıtımı, gelişimi için önemli bir fırsat olan TRAVELEXPO Ankara bu alalardaki politikalarımıza yön vermemiz, gerek yerli gerekse yabancı turistin bölgesel kalkınmaya katkısının artmasını sağlayacak. 75.000 üzerinde ziyaretçi beklenen fuarda; 3500 metrekarelik alanda, turizm ve seyahat temalı tanıtımlar yapılacak, ulusal ve uluslararası konuşmacıların yer alacağı oturumlar gerçekleştirilecek, B2B görüşmeleri, sektör deneyimlerinin aktarıldığı röportaj ve podcastler, workshoplar gerçekleştirilecek; konserler, dinletiler ve mini showlar sahnelenecek.

Sektörün en bilinen 100 ismi deneyimlerini paylaşacak…

Uluslararası katılımın sağlanacağı, alım heyetlerinin yer alacağı fuarda; 20 oturumda sektörün en bilinen 100 ismi deneyimlerini paylaşacak. Fuarda; seyahat acenteleri ve tur operatörleri, otel ve konaklama tesisleri, turizm teknolojisi ve yazılım tedarikçileri, havayolu, kamp ve karavan şirketleri, yelken ve yat imalatçıları, Kruvaziyer, Gastronomi ve inanç turizmi temsilcileri ile kamu kurumları, yerel yönetimler, birlik ve sivil toplum kuruluşları da yer alacak, kültür ve sanat etkinlikleri düzenlenecek.

Devlet Erkanı Fuarda

TRAVELEXPO Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı açılışına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy başta olmak üzere Bakanlar, Bakan Yardımcıları, Genel Müdürler, kurum ve kuruluşların temsilcileri Vali ve Belediye Başkanlarının katılması bekleniyor.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi