enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Ankara üstü örtülü bir hazine

Ankara üstü örtülü bir hazine
REKLAM ALANI
21.11.2023
0
A+
A-

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, 16-19 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Travel Expo’nun Ankara için büyük bir öneme sahip olduğunu vurguladı. Baran, fuarın Ankara’nın turizm potansiyelini tanıtmak adına önemli bir platform olduğunu belirterek, “Turizmin konuşulduğu her yerde Ankara’nın o kadar önemli olduğunu düşünüyoruz ki üstü örtülü bir hazine diyorum Ankara için” dedi.

featured

ATO Başkanı Baran: Ankara üstü örtülü bir hazine

Ankara’da düzenlenen Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Travel Expo, Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. ATO Başkanı Gürsel Baran, Ankara’nın turizmde hak ettiği yere gelmediğini düşündüklerini ve bu konuda çaba harcadıklarını ifade etti. Travel Expo’nun Ankara’nın gerçek potansiyelini ortaya çıkarmada önemli bir adım olduğunu belirten Baran, fuarın katılımcıları ve konuşmacılarıyla Ankara’nın tanıtımına katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.

“Turizmin konuşulduğu her yerde Ankara’nın o kadar önemli olduğunu düşünüyorum”

ATO Başkanı Gürsel Baran, Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Travel Expo’nun Ankara için çok önemli olduğu belirterek şunları söyledi:

“Ankara’mız için çok kıymetliydi. Turizmin konuşulduğu her yerde Ankara’nın o kadar önemli olduğunu düşünüyorum ki üstü örtülü bir hazine diyorum Ankara için. Biz Ankara Ticaret Odası yönetimi olarak bu örtüyü kaldırmaya çalışıyoruz. İşte bu dört günlük fuarda bununla ilgili çok önemliydi. Biz Ankara’nın gerçekten hak ettiği yerde olmadığını düşünüyoruz. Bununla ilgili Ankara’mızı tanıtmakla ilgili Ankara’mızı hak ettiği yere ulaştırmakla ilgili Ankara Ticaret Odası yönetimi olarak önemli bir gayretin içindeyiz. İşte siz söylediniz yaklaşık yetmiş bin kişi geldi. Dört günde. İnanın yani işte herhalde yüz elliden fazla konuşmacı vardı. Herhalde kırk elli tane oturum vardı. Ben bu etkinliğin gerçekten bizim düşüncelerimizle örtüştüğünü ve Ankara’ya gerçekten katkı sağlayacağını bundan sonra da devam edeceğiz. Biz turizm olarak turizmde de Ankara’nın hak ettiği yere ulaşacağına yürekten inanıyorum. Ankara’mız bundan önceki yıllarda çok eski yıllarda bir memur kenti olarak anılırdı. Hepiniz biliyorsunuz. Hepimiz biliyoruz. Bu kimliğinden tamamen sıyrılmış bir Ankara var artık. Bizim bunun farkına varmamız lazım. Bugün savunma sanayinin merkezi Ankara. Bu çok kıymetli. Dünyadaki en önemli savunma sanayi şirketlerin içinde en kıymetlileri Ankara firmaları. Bunun her yıl açıklanan şirketler var. Bütün dünya genelinde. Şimdi sağlık turizmi bu fuardan ana konularından birisiydi. Sağlık turizminde ben şimdi işte evvelsi gün Zambiya heyetiyle bir anlaşma imzaladık. Burada buraya gelmişler. Onun dışında ‘be to’ be görüşmelerin yapıldığı salona ne zaman girsem arkadaki salona ne zaman girsem heyetler bir arada ‘be to be’ görüşmeler bir birileriyle anlaşmalar yapıyorlar. Ya sağlık turizmi gerçekten çok kıymetli. Burada Ankara çok iyi bir yerde, çok kıymetli bir yerde. Hem hizmet kalitesiyle hem fiyat aralığıyla gerçekten çok kıymetli. Böyle olduğunda ben buradan da Ankara’nın çok yürüyeceğine yol alacağına inanıyorum. Bir eğitim şehri burası. Yirmi bir üniversitemiz var. Üç yüz elli bin öğrencimiz var.”

ATO Başkanı Baran: Ankara üstü örtülü bir hazine

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi