enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
25°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Adıyaman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne Yetki Belgesi

Adıyaman Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’ne Yetki Belgesi
REKLAM ALANI
28.06.2018
0
A+
A-

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, ‘Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetki Belgesi’ almaya hak kazandı.

Sağlık Bakanlığı tarafından, Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ‘Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Uygulama Yetki’ belgesi verildi. Uygulanacak sertifikalı eğitim programıyla, yoğun bakım ilkeleri konusunda etkin, verimli, bilgi, beceri ve donanımına sahip olan, bunları çalışma alanlarına yansıtabilen hemşirelerin yetiştirilmesi ve profesyonel başarılarının belgelendirilmesi amaçlanıyor.
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç.Dr. Fatih Doğan, bölge hastanesi konumunda bulunan Eğitim ve Araştırma Hastanemize verilen yetki belgesi doğrultusunda bundan sonra Eğitim ve Araştırma Hastanemizde düzenlenecek Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı ile katılımcılara sertifika verilecektir.
Başhekim Doğan, “Yoğun bakım hemşireliği eğitimi ile koruyucu, geliştirici ve rehabilite edici girişimlerle bireyin fiziksel, psikolojik ve sosyal olarak güçlenmesini sağlayan ve karmaşık hasta bakım gereksinimlerini karşılayabilecek yetkinliğe sahip sorun çözme becerisi gelişmiş yoğun bakım hemşirelerinin yetiştirilmesi sağlanmaktadır.” dedi.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi