enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3796
EURO
34,6564
ALTIN
2.411,99
BIST
10.116,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C

Ankara Büyükşehir’den karne hediyesi: BAKAP’tan Mucizeler Sirki

Ankara Büyükşehir’den karne hediyesi: BAKAP’tan Mucizeler Sirki
REKLAM ALANI
20.01.2024
0
A+
A-

Ankara Büyükşehir’den karne hediyesi: BAKAP’tan Mucizeler Sirki

ANKARA- BHA

Öğrenci ve çocuk dostu uygulamalarıyla adından söz ettiren Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli miniklerle çeşitli etkinliklerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı, BAKAP Başkent Tarım Kampüsü ve Rekreasyon Alanı’nda düzenlenecek olan ‘‘Mucizeler Sirki”ne ev sahipliği yapacak.

BAKAP Başkentli öğrencileri ağırlayacak 

Türkiye’nin en büyük tarım kampüsü ve rekreasyon alanı olan ve bugüne kadar konserlerin yanı sıra pek çok etkinliklere ev sahipliği yapan BAKAP şimdi de yarıyıl tatiline hazırlanan Başkentli öğrencileri ağırlayacak.

Hayvansız eğlendiren ve ısıtmalı dev sirk çadırında kurulan Mucizeler Sirk’i, çocuklara sanat, bilim ve eğlenceyi bir araya getirerek farklı bir tatil deneyimi sunacak. Sirkte gerçekleştirilecek gösterilerde, çocuklar sadece seyirci olmakla kalmayacak aynı zamanda interaktif etkinliklere katılarak bilgi ve deneyim kazanacak.

 22-31 Ocak 2024 tarihleri arasında üç gösterim halinde düzenlenecek olan sirke katılım saatleri ise şöyle;

Hafta içi birinci gösterim saat 13.00’te ikinci gösterim saat 16.00’da, hafta sonu birinci gösterim saat 13.00 ‘te ikinci gösterim saat 16.00’da ,hafta sonu üçüncü gösterim saat 19.00’da

Ücretsiz ring seferleri düzenlenecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çocukların yaratıcılıklarını ve merak duygularını desteklemek amacıyla gerçekleştirilecek Mucizeler Sirki’ne, AŞTİ’den BAKAP’a 11.00-21.00,  Kızılay Zafer Çarşısı’ndan BAKAP’a 11.00-21.00 saatleri arasında ücretsiz ring seferleri düzenleyecek.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi