enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Hafif Yağmurlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Anadolu Efes, Baskonia’nın konuğu

Anadolu Efes, Baskonia’nın konuğu
REKLAM ALANI
28.03.2024
0
A+
A-

Anadolu Efes, Baskonia’nın konuğu

Spor – BHA

Temsilcimiz Anadolu Efes, Turkish Airlines Euroleague 32. hafta maçında İspanyol kulübü Saski Baskonia deplasmanına konuk olacak. Fernando Buesa Arena’da oynanacak mücadele, TSİ 22.30’da başlayacak. Bu sezon aldığı 14 galibiyetle EuroLeague’in 13. sırasında bulunan temsilcimiz, play-in turuna kalmak için galibiyet parolasıyla parkeye çıkacak.

Tomislav Mijatovic: 40 dakika boyunca mücadele etmeliyiz

Baskonia’ya konuk olacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan başantrenör Tomislav Mijatovic, şu sözleri söyledi:

”Euroleague’de evimizde geçirdiğimiz başarılı bir çift maç haftasının ardından, deplasmanda enerjisi ve temposu yüksek bir rakip olan Baskonia Vitoria Gasteiz’a karşı oynayacağımız zorlu maça tam konsantre olarak hazırlanıyoruz. Sahada elimizden gelenin en iyisini yapıp maçı kazanma hedefimize ulaşmak için tam konsantrasyon, ekstra enerji ve 40 dakika boyunca mücadeleye ihtiyacımız olduğunun bilincindeyiz.”

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi