enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3914
EURO
34,5858
ALTIN
2.381,87
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
24°C
Adıyaman
24°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
21°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Salonsuz şampiyonlar

Salonsuz şampiyonlar
REKLAM ALANI
22.02.2024
0
A+
A-

Salonsuz şampiyonlar

ARDAHAN-BHA

Ardahan’ın yetiştirdiği genç voleybol yetenekleri, başarılarıyla dikkatleri üzerlerine çekmeye devam ediyor. Göle 30 Eylül Ortaokulu kız voleybol takımı, Bayburt ilinde düzenlenen Okul Sporları Küçükler Kız Voleybol Grup Müsabakaları’nda rakiplerine üstünlük sağlayarak şampiyon oldu.

Adını Türkiye genelinde son 32 okul arasına yazdıran Göle 30 Eylüllü Sultanlar, rakiplerine set vermeden bu başarıyı elde etti. Ancak, daha da anlamlı olanı, okullarının spor salonu bulunmamasına rağmen bu başarıyı elde etmiş olmaları. Göle 30 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni Ferdi Altun, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Grup Şampiyonuyuz” ifadeleriyle başarının sevincini paylaştı. Altun, desteklerinden dolayı Okul Müdürü Alper Küpeli’ye, Müdür Yardımcısı Kemal Durmuş’a, velilere, Cennet Turizm’e ve öğrencisi Rabia Akdemir’e teşekkür etti.

30 Eylül’lü Sultanlar, grup müsabakalarında şu sonuçları elde etti:

Ardahan 2:0 Kars

Ardahan 2:0 Rize

Ardahan 2:0 Artvin

Şimdi ise genç sporcular, Türkiye Yarı Finalleri’nde başarılar elde etmek için hazırlıklarına devam ediyor. Bu başarılı çocukların en büyük hayali ise, okullarına bir spor salonunun yapılması ve potansiyellerini daha da geliştirebilmek.

Ardahan ve Göle’nin gururu olan 30 Eylül Ortaokulu’nun başarılı voleybol takımı, spor alanındaki başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi