enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3127
EURO
35,0086
ALTIN
2.445,16
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
21°C
Adıyaman
21°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Açık
28°C

Amasya Belediye’sine Sosyal Belediyecilik Anlayışını Getireceğiz

Amasya Belediye’sine Sosyal Belediyecilik Anlayışını Getireceğiz
REKLAM ALANI
30.12.2023
0
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Amasya Belediye Başkan Adayı Avukat Turgay Sevindi “Amasya’ya hizmet için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz “dedi.

Betül Yılmaz/Amasya-BHA

CHP Amasya Belediye Başkan Adayı Avukat Turgay Sevindi, CHP Amasya İl Başkanı İlker Küp, CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz, CHP Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu ve İl Sekreteri Özlem İlgen ile birlikte basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

CHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Arif Ferahoğlu “31 Mart 2024 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçiminde adayımız Sayın Turgay Sevindi’ yi açıklayarak yerel seçimler için startımızı verdik ve çalışmalarıma başladık” dedi.

CHP Amasya İl Başkanı İlker Küp konuşmasında yerel seçimlerde adayları Avukat Turgay Sevindi’ yi açıklayarak çalışmalarının startını vermiş olduklarını, 2024 Yerel seçimlerinde Amasya merkez ve tüm ilçelerde başarı sağlayacakları inancıyla yola çıktıklarını dile getirdi.

CHP Amasya Milletvekili Reşat Karagöz ise “Cumhuriyet Halk Partisi olarak Belediye Başkan adayımız olarak Sayın Turgay Sevindi ile birlikte yol yürüme kararı aldık. Bu süreçte Amasya’da birbirinden güzel projelere imza atmayı planlıyoruz. Kararlıyız, inançlıyız, genç bir kadro ile Amasya Belediyesi ve İlçe Belediyelerini almaya talibiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Amasya Belediye Başkan Adayı Avukat Turgay Sevindi ise konuşmasında şu ifadeleri kullandı “Genel merkezin kararı ile Amasya Belediye Başkanlığı için, hizmet için aday gösterildim.

Cumhuriyet Halk Partisi Amasya’da merkez İlçe için diğer siyasi partilerden önce adayını açıklayarak erken yol almaya başladı. Diğer siyasi partilerin neler yapacağını düşünmüyoruz, biz her hâlükârda Amasya’yı kazanacak bir potansiyele sahip olduğumuzu biliyoruz.

14 Mayıs 2023 Milletvekili seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin Amasya İl genelinde oy oranı yaklaşık yüzde yirmi beş artış gösterdi. Genç ve dinamik bir ekibiz Amasya Belediyesi’ne sosyal belediyecilik anlayışını getirmek istiyoruz. Yakınımızda kırk beş kilometre ötede Merzifon, yetmiş kilometre ötede Gümüşhacıköy ilçemiz var. İki dönemdir yönetiyoruz. Hepinizin iyi şeyler duyduğu, gıptayla baktığı iki belediye başkanımız var. O arkadaşlarımız da bizimle birlikte yollarına devam ediyor.

11 Aralık 1977 Gündüz Türem’ den sonra yeniden 31 Mart 2024’te Amasya’da Cumhuriyet Halk Partisi olarak Amasya Belediye’sini yönetmek istiyoruz, Amasya’ya hizmet için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından CHP Amasya Belediye Başkan Adayı Avukat Sevindi, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Program, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi