enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Algı Operasyonu…Neden Fransa?

Algı Operasyonu…Neden Fransa?
REKLAM ALANI
15.01.2015
0
A+
A-

 

   İslam bayrağı altında oluşturulan terör örgütlerinin akıl hocalığını CIA, MOSSAD.M16 yapıyor. Daha önceki yazımda belirtmiştim emperyalist Siyonist güçler, Müslümanların içine sızıp, senin benim isimlerini kullanarak onları ajan yapıp istedikleri gibi kullanırlar.

Çeşitli örgütler oluşturarak hem Müslümanları katletmek, birbirileriyle düşürmek, itibarsızlaştırmaktır… Ölen ve öldürülenler bunların hiç umurlarında değildirler. Büyük medya kuruluşlarının patronları olan bu Siyonist güçler algı operasyonları yaparak sürekli dünyaya yön vermekteler… Anlık ve uzun vade plan, projelerle hedef seçmekteler. Dünyaya ve avrupaya yayılmakta olan Müslümanları rahat yaşayamaz hale getirmektedirler. 

   Gündem konusu avrupanın nüfusu 742 milyon ve burada 45 milyon Müslüman yaşamaktadır..Bu durum neden Fransa sorusunu akla getirmektedir.Çünkü Fransa Müslümanların en yoğun yaşadığı Avrupa ülkesidir.Çünkü Fransa Müslümanlara en fazla hoş görüyü gösteren Avrupa ülkesidir.Çünkü Fransa parlamentosu çok az bir farkla Filistin tanıma kararı almıştır.Çünkü Fransa bağımsız Filistin için yol haritası hazırlamaktadır.  

  Bu saldırıyla dünyada ve avrupada Müslümanları itibarsızlaştırma ve hedef haline getirmek istenmektedir. Avrupa da baskı oluşturmak, vizeleri zorlaştırmak, ırkçı fanatikleri haklı duruma getirmek ve tahrik ederek, Müslümanları saldırılara maruz bırakılmak, Yahudilerinden Fransa’dan büyük İsrail topraklarına zorunlu gidiş yolları arınmaktır… Dev iletişim imkânlarına sahip İsrail, ajanlarını kullanarak saldırıda kullandırılan araca Müslümanların kimliklerini yerleştirdiler. Bunu Fransa istihbaratı da bilmektedir. Fransa Cumhurbaşkanı bu nedenle Natunhayu ya tören için gelme demiştir. Ancak Natunhayu tamam dedikten sonra son dakika da gol atarak  Fransa’ya gitmiştir. Sinagog deki törende terörist Natunhayu  gören Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande sinirlenip töreni terk etmiştir. Müslümanların bu işin içinde olmadığını defalarca haykırmıştır… Emperyalist, siyonist güçlerin oluşturdukları terör örgütleri son bir yılda 100,000 den fazla Müslümanların ölümüne sebep olmuşlardır.

Müslüman’ın Müslüman’ı öldürmesi de kimsenin umurunda olmamıştır… Kim ne kadar yürümüş veya protesto etmiştir.Bu oyuncuların örgütlerine  en büyük tepkiyi biz göstermeliyiz.Ölüm kimden gelirse gelsin katliamların karşısında durmalıyız…. Başbakanımız Ahmet DAVUTOĞLU bunun bir karikatür meselesi sananlara PARİS ten uyardı. TEHTİT BÜYÜK  bugün buradayız çünkü farklı dinlerin bir arada yaşamaları ve Müslümanların dışlanmaması için çalışıyoruz. Biz buraya gelerek bu saldırının istismar edilerek, Müslümanlara saldırılar yapılmasının önünü kesmek istedik.

  Avrupa’da ki aşırı gruplar camilere saldırdıklarında, avrupanında bizim gibi davranmasını istemekteyiz. Türkiye ve dünyadaki saldırılara  da tepki verilmesini istemekteyiz ve bekliyoruz. Bu saldırıyı yapanlar Müslüman ülkelerden yetişmiş değil, Fransa  sokaklarında büyümüş gençlerdir… İnsanları terörsüzümden uzaklaştırmak hepimizin görevidir. Algıya algıyla hareket etmek, farkında lığın oluşmasını sağlamak da biz Müslümanlara düşüyor. Bizler sorumlu insan profilinden hareketle üzerimize düşeni yapıyoruz, yapacağız da.

  Bu bilinçle hareket etmek umuduyla…  

 

Bülent Buğday                                                  

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi