enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
24°C

Akıncılar Belediye Başkanı Çetinkaya,Kahta Gazeteciler Cemiyetiyle Yemekte Buluştu

14.01.2015
0
A+
A-

Akıncılar Beldesi Belediye Başkanı İsmet Çetinkaya, Kahta Gazeteciler Cemiyetine üye basın mensupları ile Osmanlı Sarayında bir araya gelerek bölgesel ve ulusal gündem ile ilgili fikir alış verişinde bulundu.

Yemeğe Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Bayram, Bülent Buğday, İ. Halil Armağan, Kahta Medya Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi H. Yusuf Çoban, Gazete Kahta Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Baki Serhat Kamış, Sincik Ses Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Hasan Meriç, Sincik Gündem Gazetesi ve Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Ahmet Erkut, Kahta Manşet Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Ramazan Alagöz, Kahta Gazete Haber Sitesi İmtiyaz Sahibi Ö. Faruk Yılmaz ve Kutlu Haber Genel Yayın Yönetmeni İsmet Kutlu Katıldı.

Kahta Gazeteciler Cemiyetinin Çalışmalarını çok yakından izlediklerini ve kısa zamanda çok işler başardıklarının altını çizen Çetinkaya, basına verdiği önemi şu sözlerle dile getirdi,” Biz zaten bir aileyiz, aslında politika yaparken basın ile bütünleşmek lazım, basın bir nevi politikacının evi gibidir, politikacı her şeyini basın ile paylaşması gerekir, eğer politikacı basın ile bütünleşemezse ve basını önemsemez ise politikacı halkıda tanıyamaz, dolayısı ile biz politikacılar basına mecburuz, basın gözümüz kulağımız kısacası her şeyimizdir. Memleketin kalkınması özgür basına bağlıdır ancak maalesef hala içimizde, belki kültürümüzden belki feodal yapımızdan veya ahlaki değerlerden kaynaklanan sebeplerden dolayı ne politikacımız nede basınımız özgür olabiliyor. Bunu Kırma noktasında biraz fedakarlık gösterebilirsek hem basınımız hem de politikacımız özgür bir şekilde fikirlerini ifade edebilecektir. Beni kırmayıp davetimi kabul ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu, davetten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra” Sayın başkanım kıymetli arkadaşlarım, öncelikle bu nazik davetinize çok teşekkür ediyorum. Siyasetle basın mensupları etle-tırnak gibidirler birbirlerinden ayrılamazlar. Çalışma hayatımızın her alanında bilgi paylaşımı ve istişare şarttır. Başkanım sizin Akıncılarda yaptığınız çalışmalar herkesin takdirini alıyor. 45 yıllık  siyasi hayatınız başarılarla dolu. İl Genel Meclis Üyeliğinden başlayıp, Belediye Başkanlığı yanı sıra Türkiye Belediyeler Birliği Başkan Yardımcılığına kadar yükseldiniz. Bizler sizin bu tecrübenizi daha da yukarılara taşıyacağınızı düşünüyoruz. Sıcak ve içten karşılamanız ve hem Akıncılar Beldesinin hemde Kahta’nın sorunlarını ve geleceğini konuşma ve değerlendirme fırsatı bulduk. Kahta Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu ve aramızda bulunamayan üye arkadaşlarım sizlere çok teşekkür ediyorum” Dedi.

 

Kutlu Haber

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi