enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3292
EURO
35,0378
ALTIN
2.280,52
BIST
8.996,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
19°C
Adıyaman
19°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Parçalı Bulutlu
23°C

AKEDAŞ’tan DİBAS ile dijitalleşme hamlesi

AKEDAŞ’tan DİBAS ile dijitalleşme hamlesi
REKLAM ALANI
07.01.2023
0
A+
A-

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. yeni bağlantı süreçlerini DİBAS ile dijital platforma taşıdı.

AKEDAŞ ile Tüketici ve Proje Müelliflerini yeni bağlantı süreçlerinin tüm aşamalarında entegre bir biçimde dijital bir kanal üzerinde buluşturacak olan Dijital Bağlantı Sistemi devreye alındı.
Dijital Bağlantı Sistemi sayesinde tüketiciler ve müellifler açısından emek ve zaman kaybına neden olan birçok işlem artık dijital platform üzerinden gerçekleştirilebilecek.
Dijital Bağlantı Sistemi ile ilgili bilgi paylaşan AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş. DİBAS Proje Yöneticisi Cemile Karaokur Doğruluk,”DİBAS’ı uzun süren alt yapı çalışmaları ve testlerin ardından 1 Ocak 2023 tarihi itibariyle devreye aldık. Dijital Bağlantı Sistemi ile hedefimiz tüketicilerimiz ve müelliflerimiz açısından uzun zaman alan ve evrak akışının yoğun olduğu başvuru ve bağlantı sürelerini minimuma indirerek mevcut sistemdeki sürecin ortaya çıkardığı zorluğu ortadan kaldırmak. Bunun için de tüm yeni bağlantı süreçlerimizi dijital platforma taşıyoruz. Bu sayede tüketici ve müelliflerimiz artık dosyalar ve evraklarla kuruma gelmeye ihtiyaç duymadan ofis ya da ev ortamında evraklarını Dijital Bağlantı Sistemine yükleyebilecek ve işlemlerini yine bu sitem üzerinden takip edebilecekler.” dedi.
Dijital Bağlantı Sistemi ile müellif akreditasyon işlemi, e-imza ile proje onayı, bağlantı görüşü, bağlantı anlaşması, tesisat muayene, geçici kabul ve başvuru durum sorgulama işlemleri gerçekleştirilebiliyor. Tüketiciler ve Proje Müellifleri Dijital Bağlantı Sistemi portaline dibas.akedasdagitim.com.tr adresinden ulaşabilecekler.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi