enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5137
EURO
34,5803
ALTIN
2.493,63
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
27°C
Adıyaman
27°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
23°C
Cumartesi Açık
23°C

AK PARTİ SİNCİK’TE GÜCÜNÜ GÖSTEREMEDİ

AK PARTİ SİNCİK’TE GÜCÜNÜ GÖSTEREMEDİ
REKLAM ALANI
17.04.2014
0
A+
A-

 

AK PARTİ SİNCİK’TE GÜCÜNÜ GÖSTEREMEDİ

 

Bilindiği gibi Ak Parti mevcut belediye başkanı Hasari Altıntel’e 30 Mart yerel seçimlerde adaylık vermeyip Ak Parti adaylığı eski belediye başkanı Mehmet Boz’a verilmişti.

Sincikte işler umulduğu gibi gitmedi Ak Parti Belediye Başkanı Hasari Altıntel, adaylardan Eğitimci Mehmet Korkut’la güç birliği yapıp seçime girdiler.

Eğitimci Mehmet Korkut ve Hasari Altıntel seçimi kazanan taraf oldular. Mehmet Korkut;  Sincik eski belediye başkanlarından rahmetli Ahmet Korkut’tan aldığı hem siyasi hem de aile terbiyesiyle ve eğitimci kimliğiyle de Sincik İlçesine çok güzel hizmetleri kazandıracağını düşünüyorum.

Adıyaman Belediyesinde Hüsrev Kutlu, Kâhta Belediyesinde Abdurrahman Toprak, Gerger Belediyesinde Zeynel Aslan, Akıncılar Belediyesinde İsmet Çetinkaya, Bölükyayla Belediyesinde Ramazan Yavuz ve Sincik Belediyesinde Mehmet Korkut halkın teveccühüne layık olarak seçimi kazanan taraf oldular.

Mehmet korkut Belediye Başkanı olmasının önemi kadar hatta daha önemlisi Belediye Başkanı Hasari Altıntel ile devir-teslim töreni, son zamanlarda pek de alışkın olmadığımız siyaset arenasında aslında görmek isteyip de göremediğimiz, ihtiyacımız olan sağduyuyu sergilemeleri takdire şayandı. Bu güzel hareketi bütün belediye başkanlarından da bekliyoruz.

Sincik İlçesinde bunların yanı sıra eski başkan Hasari Altıntel tarafından borçsuz bir belediye ve hatta kasasında yaklaşık 50-60 bin TL bırakması yeni başkan için bir avantaj olmuştur. Demek ki istenildiğinde borçsuz bir belediyede olabiliyormuş. Bu erdemli hareketinde ötürü Başkan Altıntel’i de tebrik ve teşekkür ediyoruz.

Genç, dinamik, vizyonu olan aynı zamanda eğitimci kimliğine de sahip olan Başkan Mehmet Korkut Sincik ilçesi için de önemli kazanım olacaktır.

Sayın başkan’a başarılar dileriz…

Kemal Kutlu

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi