enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
32°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Salı Az Bulutlu
23°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Kurt’tan Su Kesintisiyle İlgili Açıklama

Ak Parti Adıyaman Milletvekili Kurt’tan Su Kesintisiyle İlgili Açıklama
REKLAM ALANI

Ak Parti MKYK Üyesi Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, deprem sonrası meydana gelen su kesintileriyle ilgili açıklama yaptı:

6 Şubat Asrın felaketi sadece insanlarımızı ve binalarımızı vurmadı, şehrimizin su ve kanalizasyon alt yapısına da zarar verdi.
Belediye ekipleri ve çalışanları altyapı hasarlarını büyük özveri ile sürekli olarak onarıyor. Tüm şehrimize su verilmesi için çalışıyor. Basınç ve depremden dolayı hatlarda ve sistemde yaşanan arızalardan dolayı zaman zaman sorun olsa da en kısa zamanda giderilerek su temini sağlanmaya çalışılmaktadır.
Şimdiye kadar su problemi yaşanan konteyner kentlerle ilgili ilk etapta acilen sondaj vurulması gereken konteyner kentler tespit edilerek gerekli aksiyonlar ve önlemler alınarak çözüm için yoğun bir mesai harcanmıştır. İhtiyaç oldukça sondaj vurularak temini yoluna girilmektedir.
Sondaj vurulan konteyner kentlerde de su deposu ve hidrofor sistemi kurulmaktadır.
Ayrıca, sondaj sayısı konteyner kentlerdeki konteyner sayısı ve vurulan sondajdan çıkan debiye göre farklılıklar gösterebilmektedir.
Başta Valimiz ve Belediye Başkanımız olmak üzere şehrimizin Yöneticileri sorunları yakından takip etmektedir. Afad tarafından konteyner kentlerde yaşayan Hemşehrilerimizin su sorunu yaşamaması için sondaj çalışmaları devam etmektedir.
Şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet veren tüm çalışanlara ve emekçilere teşekkür ediyorum.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi