enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3401
EURO
35,1057
ALTIN
2.239,19
BIST
8.852,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
15°C
Adıyaman
15°C
Az Bulutlu
Çarşamba Yağmurlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
13°C
Cuma Az Bulutlu
12°C
Cumartesi Çok Bulutlu
12°C

AK PARTİ ADIYAMAN İL BAŞKANI BİLEN, İSTİFASININ GEREKÇESİNİ AÇIKLADI.

AK PARTİ ADIYAMAN İL BAŞKANI BİLEN, İSTİFASININ GEREKÇESİNİ AÇIKLADI.
REKLAM ALANI
13.01.2016
0
A+
A-

Ak Parti Adıyaman İl Başkanı Seyfettin Bilen, 12. 01. 2016 da istifa ettiğini sosyal medya hesabından açıklamıştı. 

13.01.2016 tarihinde Adıyaman’da bir otelde, Adıyaman Basınına istifa gerekçesini açıkladı.  

Başkan Bilen Basın Mensuplarına  şu açıklamayı yaptı;  

“Onurla yürüttüğüm Ak Parti Adıyaman il Başkanlığı görevinden 12.1.2016 tarihinde istifa etmiş bulunuyorum . 
Geçmişten geleceğe milletin değerleriyle merhamet adalet ve medeniyet misyonu ile erdemliler hareketini başlatan kurucu Genel Başkanımız doğal liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun vizyonu ve gelecekle ilgili tahauülleri perspeksileriyle millete hizmet edecek, bu topraklara yeniden medeniyet inşası,iddiası ve hedefini taşıyan Ak Partide il Başkanlığı yapmanın onurunu yaşatan Allah’a hamdolsun. 
||. Başkanlığına geldiğim 14.12.2014 tarihinden bugüne Şerefle yürüttüğüm il başkanını genel başkanımızın emaneti ve milletin umutlarının bağlandığı kurumsal emanet olarak kabul ettim. Emanete sahip çıkma bilinç ve duyarlılığıyla emanetin hükmünün farkında olarak yürüttüm. Olması gerekeni en üst seviyede başarmak için bütün gayreti gösterdim.

CUMHURBAŞKANI VE BAŞBAKAN’DAN BAŞKASINA BİAT ETMEM
Bu süre zarfında 10 bakan ağırladık, iki kongre gerçekleştirdik. iki miting yaptık, ve iki seçim süreci yaşadık. Hamdolsun 7 Haziran’da yüz 58. 2 ile Türkiye 10’uncu sırasında bir Kasım’da yüz 69.5 ile Türkiye 7. sırasında il başarısı elde ettik. 1 Kasım’da Adıyaman tarihinde bir partinin aldığı yüksek oyu aldık. 
Ak partinin kurumsal kimliği vizyonu Türkiye cumhuriyeti devletini yönetme iradesi ve kararlılığından ; Milletin ümmetin umudu olduğundan zerre kadar şüphem bulunmamaktadır. istifam sadece il başkanlığı ile sınırlı olup, Ak Partili kimliğim devam etmektedir. Sayın başbakanımız görevi tevdi ettiğinde beyanla taahhüt ettiğim gibi Ak Partimizin kuruluş misyonu, üst yapımızın vizyonu değişmediği müddetçe hangi sorumlulukta olursa olsun Ak Partinin çatısı altında ilimize milletimize ülkemize hizmet etme borcumuzu ifa etmeye devam edeceğim.
İl başkanı seçildiğim ilk günden beri başkanlığımı hazmedemeyen, Ak Parti İl Başkanlığı Görevinden ayrılmam için her türlü gayri ahlaki ve hukuksuz yola başvuran, yereldeki müesses nizama karşı hep doğru olanı, erdemli olanı, ahlaklı olanı yaptım, yapmaya da devam edeceğim. Yerelde ötekileştiren, siyaset üretmeye engel olan, kendisinden başkasına hayat hakkı tanımayan siyaset anlayışına her zaman karşı durdum. Hiç bir zaman bu tür siyaset esnafına biat etmedim, önünde eğilmedim ve eğilmeyeceğim.
   

KİMSEYE BİAT ETMEDİM

 Başkanlık görevim boyunca medeniyet ve huzurkenti Adıyamanımızı siyasi ekonomik bürokratik yönden dizayn etmeye çalışanlara karşı, elimden geldiğince fırsat vermemeye çalıştım. Hiçbir hukuk dışı gayri ahlaki ve akçeli işin içinde olmadım, bundan sonrada olmayacağım.

İL BAŞKANLIĞINI BIRAKIYORUM, SİYASETİ DEĞİL…
Siyaset asla hedefimiz olmamıştır. Diyaset kurumu ancak daha büyük ideallerin ve davaların bir aracı olabilir. Siyaset hedefimiz olmaya başladığında, kendimizden, kişiliğimizden ve ideallerimizden taviz vermek kaçınılmaz olacaktır. Partime ve memleketime hizmet ederken yerelde sürekli baskı ve engelleme çabaları karşında istifa etmeyi daha ahlaki ve onurlu bulduğumdan, yürüttüğüm il başkanlığı görevinden istifa ettim.” 

Sayın Adıyaman halkına ve Ak Parti kamuoyuna saygıyla duyurulur. 13.01.2016
Bilen, yönetim kurulu arkadaşlarından istifa etmemeleri için istirhamda bulunduğunu ifade etti.

Tüzük gereği Genel Merkezin yeni il başkanını atayacağını aktaran Bilen, bunun kısa bir süre içerisinde gerçekleşeceğini kaydetti.

Kutlu Haber

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi