enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
29°C

AK Parti, Adıyaman Adaylarını Tanıttı-Videolu Haber

14.01.2019
0
A+
A-

AK Parti 31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Adıyaman ve İlçe belediye başkan adaylarını tanıttı.

31 Mart 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerde Adıyaman ve ilçe belediye başkan adaylarını belirleyen AK Parti teşkilatı adaylarını tanıttı.Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Konferans salonunda düzenlenen tanıtım programına AK Parti MKYK Üyesi  Malatya Milletvekili Bülent Tüfekçi, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Muhammed Fatih Toprak, Yakup Taş, İl Başkanı Mehmet Dağtekin, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Alkayış, Kadın Kolları Başkanı  Perihan Gümüş, Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, Kahta Belediye Başkan Adayı Engin Akel, Besni Belediye Başkan Adayı Mehmet Emre, Samsat Belediye Başkan Adayı Halil Fırat, Gerger Belediye Başkan Adayı  Erkan Aksoy, Tut Belediye Başkan Adayı Ercan Öncebe, Sincik Belediye Başkan Adayı Mehmet Korkut, Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Yusuf Özdemir, Akıncılar Belde Belediye Başkan Adayı İsmet Çetinkaya, partililer ile çok sayıda parti üyesi katıldı.

Gümrük ve Ticaret eski Bakanı, AK Parti MKYK Üyesi Bülent Tüfenkçi, yaptığı konuşmada,  Adıyaman insanını çalışkan ve üretken olduğunu söyledi. AK Parti siyasetinin hizmet siyaseti olduğunu belirten Tüfekçi,” En başından beri biz milletimize efendilik taslamaya değil, hizmetkâr olmaya geldik dedik. Ve 16 yılda da bunu gösterdik.  Adıyaman’a hizmete yeniden talibiz. Bunun için 31 Mart’ta sizlerden hizmet için, yatırım için, proje için, güçlü bir Türkiye için bir kez daha destek istiyoruz. Cumhur İttifakı çatısı altında Milliyetçi Hareket Partisi ile yaptığımız işbirliği, 31 Mart akşamı sizlerin desteğiyle inşallah zaferle bu yoldan çıkacaktır.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın belediyecilikte çığır açtığını dile getiren Tüfenkçi, şunları kaydetti:

“Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliği, kaynak tüketen değil kaynak üreten, hırsla değil azimle çalışan, insanı hor gören değil insanı baş tacı kılıp, gönüllere dokunan bir belediyeciliktir. Milletimizin belediyecilik adına hasret kaldığı her ihtiyacını gidermek için AK Parti kadroları iş başındadır. Tevazu, samimiyet ve gayret anlayışı ile insanlarımızın sadece oylarına değil gönüllerine de talip olduk.  AK Parti olarak kurulduğumuz günden bu yana tüm uygulama ve icraatlarımızın temeline insanı aldık, ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkesiyle hareket ettik. Bazıları gibi sadece oy kazanmak için değil, milletimizin gönlünü kazanmak için çalışıyoruz. AK Parti olarak her zaman bugünden yarını imar etmenin sorumluluğu ile hareket ettik. Önümüze koyduğumuz 2023, 53 ve 71 hedefleriyle sadece bugünün şehirlerine, bugünün insanına, bugünün Türkiye’sine karşı sorumlu değiliz. Geleceği inşa etmenin de sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. AK Parti olarak sosyal ve kültürel belediyecilikte yeni bir devir açtık. Yenilikçi, modern bir anlayışla şehirlerimize vizyon kattık. AK Parti demokrasinin yerelde başladığına inanmış bunu ilke edinmiştir. Yerelden yola çıkarak geneli kucaklayan bir anlayış sergileyerek yolumuza devam ettik. Sorunlara çözüm getirme, gösterim oluşturma anlamında hiçbir siyasi parti AK Parti ile aynı kulvarda yarışamaz. Bu anlayışla dün olduğu gibi bugün de çevreyi koruyan, değer üreten,  kültürüyle, sanatıyla ve tarihiyle dünya ile yarışan şehirler için var gücümüzle koşturacağız. Adıyaman’ın bölgesinde ve Türkiye’de parlayan bir yıldız olması için hizmetlerimizin üzerine yenilerini koyarak çalışacağız. Adıyaman’ı marka şehir haline getirmek için, bir dünya şehri olması için, dünya ile rekabet etmesi için kararlılıkla çalışacağız.”

-“16 YILDA ADIYAMAN’A 14 KATRİLYON LİRALIK DESTEK VE YATIRIM YAPTIK”

AK Parti döneminde son 16 yılda Adıyaman’a 14 katrilyon liralık destek ve yatırım yaptıklarını vurgulayan Tüfenkçi, şunları paylaştı:

”Eğitimde 2 bin 865 yeni derslik inşa ettik, ilköğretim öğrencilerimize 207 trilyon lira eğitim desteği verdik.  Adıyaman’a üniversite kurduk. 6 bin 600 kişilik yükseköğrenim yurtları açtık.  400 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesiyle birlikte 15’i hastane olmak üzere toplam 44 sağlık tesisini şehrimize kazandırdık. Sosyal yardımlara 16 yılda toplam 2,5 milyon liralık kaynak aktararak Adıyamanlı muhtaç vatandaşlarımızın, şehit yakınlarının, engellilerin ve yaşlıların yanında olduk. TOKİ aracılığıyla Adıyaman’da 4 bin 300 konut projesini hayata geçirdik. 2002’de 23 kilometre olan bölünmüş yolu 228 kilometreye çıkardık. Adıyaman’la Şanlıurfa’yı birbirine bağlayan Nissibi Köprüsü’nü hayata geçirdik. Adıyaman havalimanımıza yeni bir terminal binası yaptık. Adıyaman şehir merkezine ve Çelikhan ilçesine içme suyu temin ettik.  Mevcutların üzerine Adıyaman’a 10 baraj ve bir gölet daha inşa ediyoruz.  Geçmişte tütünün bir gramının dahi satışı yasak iken, gerekli düzenlemeleri yapıp kooperatifler vasıtasıyla tütünün değerinden satılabilmesine imkân sağladık.  AK Parti olarak yıllarca Adıyamanlı hemşerilerimizin belediyecilikte beklediği hizmetleri gerçekleştirdik.  31 Mart’ta siz değerli hemşerilerimizin desteğiyle inşallah yeni bir destana daha imza atacağız. Önümüzdeki seçimsiz geçecek 5 yılda sayısız eseri ve icraatı Adıyaman’ımızda hayata geçireceğiz.  AK Parti laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyar. Yaparsa yine AK Parti yapar. Ağustos ayında ülkemizi hedef alan finansal operasyonlar etkisini kaybetmeye başladı. Ekonomimizde olumlu göstergeler birbiri ardına geliyor.  Bütçe disiplininden, tasarruflardan, yapısal reformlardan taviz vermeden kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Ekonomimizi büyütürken demokrasimizi de büyüttük ve güçlendirdik.”

-“MARUZ KALDIĞIMIZ SALDIRIYA RAĞMEN, 2018’İN İLK ÜÇ ÇEYREĞİNDE YÜZDE 4,5 BÜYÜDÜK”

Türkiye’nin maruz kaldığı tüm saldırılara rağmen demokratik hukuk devleti niteliğinden asla taviz vermediklerini ifade eden Tüfenkçi, Kur, faiz, enflasyon üçgeninde Türkiye’nin maruz kaldığı saldırıya rağmen, 2018’in ilk üç çeyreğinde yüzde 4,5 büyüdüklerini söyledi.

“ 168,1 milyar dolarla cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rakamına ulaştık. 2018’in ilk 10 ayında istihdamda 1 milyon kişinin üzerinde artış yaşandı.16 yılda istihdamı 10 milyon kişi artırmayı başardık.” diyen Tüfenkçi şöyle devam etti:

“ 2002 yılında 184 lira olan asgari ücreti yılbaşı itibarıyla 2 bin 20 liraya yükselttik. Tarım kesimine verilen destek ödemelerini 2019 yılı itibarıyla 16,1 milyar liraya çıkarttık. Sağlık alanında büyük reformlar gerçekleştirdik. Hastane yatak kapasitesini 136 bin ilaveyle 240 bine, sağlık çalışanı sayısını 550 bin ilaveyle 762 bine çıkardık. Bu rakam özel sektörle birlikte 1 milyon 25 bine ulaşmış durumdadır. Ulaştırma ve altyapıda çok önemli hizmetler yaptık. Bugüne kadar bölünmüş yol uzunluğunu 20 bin 417 kilometre ilaveyle 26 bin 518 kilometreye, otoyol uzunluğunu da 1039 kilometre ilaveyle 2 bin 753 kilometreye çıkardık.  Havalimanı sayısını 30 ilaveyle 56’ya yükselttik. “

-“ALLAH GAYRETİNİZİ ARTTIRSIN”

Partililere seslenen Tüfekçi,”Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları kapı kapı dolaşarak bu kutlu davanın mukaddes bildiğimiz yükünü sırtlamaya, aziz bildiğimiz insanımızın gönlüne girmeye hazır mı?Adıyaman, 31 Mart seçimlerinde rekor bir oyla sandıkları patlatıyor muyuz? “ diye sordu.

-“MERKEZİ HÜKÜMET ANLAMINDA AZİZ MİLLETİMİZE HİZMET EDECEĞİZ”

AK Parti Adıyaman Milletvekili Halil Fırat ise genel merkezin yapmış olduğu çalışmalar neticesinde merkez ilçe, belde belediye başkan adaylarını tanıtıp yolda devam edeceklerini söyledi. Belediye başkanlığı için bir çok başvurunun olduğunu vurgulayan Fırat,” Bu arkadaşlarımızın tek amacı vardı görev alıp bu memlekete, aziz millete hizmet etmekti.  Adaylar belirlendi ancak aday olan olamayan bütün kardeşlerimiz birlik ve beraberlik içerisinde, kol kola çalışmalarımıza devam edeceğiz. 31 Mart tarihinde de Adıyaman olarak yeni bir destan yazıp, hem yerelde hem de merkezi hükümet anlamında aziz milletimize hizmet edeceğiz. Bu vesileyle belediye başkan adaylarımıza başarılar diliyorum.” değerlendirmesinde bulundu.

-“BAŞTAN BERİ BU GÖREVDE KALICI OLMAYACAĞIMIN BİLİNCİNDEYDİM”

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu ise, kendisine şimdiye kadar çeşitli görevlere layık gören Cumhurbaşkanı Erdoğan’a teşekkür etti.

“Doğduk ve öleceğiz. Bir makama geldiysek gideceğiz eğer bırakacağımız makamlar menfaatse zorumuza gider ama biz bu memleketi düşünüyoruz.” Diye konuşan Kutlu, sözlerini şöyle noktaladı:

“ Bu ülkeyi düşünüyorsak bayrak yarışında bayrağı bizden teslim alacak arkadaşa sadece destek ve dua ederiz. Baştan beri bu görevde kalıcı olmayacağımın bilincindeydim İl Koordinasyon Kurulunda ben yaptığım konuşmada da benden daha iyisini bulursanız adayımız Hüsrev Kutlu derseniz vebal altındasınız demiştim çok şükür Allah’a benden daha iyi bir aday ortaya çıktı. Buda Süleyman Kılınç kardeşimdi. İnşallah Süleyman Kılınç kardeşimde Adıyaman çok daha ilerlere doğru ilerleyecek. Bugün bizden yolunu ayıranlar anasından doğduğuna pişman olacaktır.”

-“HANIMEFENDİLERE VE GENÇLERİMİZE YÖNELİK CİDDİ PROJELERİMİZ VAR”

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Dr. Süleyman Kılınç da,  belediyecilikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çizdiği yol üzerinden harekete edip, belediyeciliğin sadece yol, su, çöp gibi hizmetlerden ibaret olmadığı bilinciyle harekete edeceklerinin altını çizdi.

Belediyeciliğin gönül işi, gönüllere girmek işi olduğuna işaret eden Kılınç,”Bu anlamda hem hizmet edecek, hem sosyal projeler üreteceğiz, öncelikli gruplar dediğimiz engelli vatandaşlarımıza, hanımefendilere ve gençlerimize yönelik ciddi projelerimiz var. Üreten toplum olmak zorundayız. Yeşil alanlar, millet bahçeleri, millet kıraathaneleri yapmak için projelerimizi hayata geçireceğiz. Bunları yaparken de bir yandan gönüllere girmeye çalışacağız. Hizmetle beraber sosyal projelerle beraber gönülleri fethedip, hep birlikte Adıyaman’ınız için gayret sarf edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

-“ Ak Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfekçi

Bugün burada Adıyaman il ve ilçe belediye başkan adaylarımızı tanıtacağız. Kendilerini şimdiden tebrik ediyor, başarılar diliyorum.  Adıyaman gönül coğrafyamızda önemli bir yere sahiptir. Adıyaman sahabelerin, imanın ve aşkın diyarıdır. Adıyaman ilim dergahıdır. Adı gibi yaman insanlarıyla güzel bu memleket, hoşgörünün ve huzurun kentidir. Biliyorum ki, Adıyaman insanı çalışkan ve üretkendir. 31 Mart seçimlerinde de Adıyamanlı hemşerilerim bir kez daha kendine, tarihine ve asaletine yakışanı yapacaktır. Adıyamanlı hemşerilerim yine tercihlerini hizmetten, istikrardan, güçlü Türkiye’den, kalkınmadan, birlik ve beraberlikten yana kullanacaktır. İnanıyorum ki Adıyamanlı kardeşlerim 31 Mart’ta yeni bir tarih yazacaktır.  AK Parti siyaseti hizmet siyasetidir. En başından beri biz milletimize efendilik taslamaya değil, hizmetkâr olmaya geldik dedik. Ve 16 yılda da bunu gösterdik.

Adıyaman’a hizmete yeniden talibiz. Bunun için 31 Mart’ta sizlerden hizmet için, yatırım için, proje için, güçlü bir Türkiye için bir kez daha destek istiyoruz. Cumhur İttifakı çatısı altında Milliyetçi Hareket Partisi ile yaptığımız işbirliği, 31 Mart akşamı sizlerin desteğiyle inşallah zaferle bu yoldan çıkacaktır.

-“HALKA HİZMET, HAKK’A HİZMETTİR”

Değerli Kardeşlerim,  AK Parti kadroları olarak bizler, siyasette, hizmette ve belediyecilikte çığır açmış bir liderin arkasında hizmet ediyoruz.

Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan belediyecilikte çığır açmıştır.

Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliği, kaynak tüketen değil kaynak üreten, hırsla değil azimle çalışan, insanı hor gören değil insanı baş tacı kılıp, gönüllere dokunan bir belediyeciliktir.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK Parti kadroları, ‘‘Halka Hizmet, Hakk’a Hizmettir’’ düsturuyla yerelde bir çok başarılı çalışmayı hayata geçirmiştir.

Milletimizin belediyecilik adına hasret kaldığı her ihtiyacını gidermek için AK Parti kadroları iş başındadır. Tevazu, samimiyet ve gayret anlayışı ile insanlarımızın sadece oylarına değil gönüllerine de talip olduk.  AK Parti olarak kurulduğumuz günden bu yana tüm uygulama ve icraatlarımızın temeline insanı aldık, “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” ilkesiyle hareket ettik.

Bazıları gibi sadece oy kazanmak için değil, milletimizin gönlünü kazanmak için çalışıyoruz.

AK Parti olarak her zaman bugünden yarını imar etmenin sorumluluğu ile hareket ettik.

Önümüze koyduğumuz 2023, 53 ve 71 hedefleriyle sadece bugünün şehirlerine, bugünün insanına, bugünün Türkiye’sine karşı sorumlu değiliz. Geleceği inşa etmenin de sorumluluğunu omuzlarımızda taşıyoruz. AK Parti olarak sosyal ve kültürel belediyecilikte yeni bir devir açtık. Yenilikçi, modern bir anlayışla şehirlerimize vizyon kattık. AK Parti demokrasinin yerelde başladığına inanmış bunu ilke edinmiştir. Yerelden yola çıkarak geneli kucaklayan bir anlayış sergileyerek yolumuza devam ettik. Sorunlara çözüm getirme, vizyon oluşturma anlamında hiçbir siyasi parti AK Parti ile aynı kulvarda yarışamaz. Bu anlayışla dün olduğu gibi bugün de çevreyi koruyan, değer üreten,  kültürüyle, sanatıyla ve tarihiyle dünya ile yarışan şehirler için var gücümüzle koşturacağız. Adıyaman’ın bölgesinde ve Türkiye’de parlayan bir yıldız olması için hizmetlerimizin üzerine yenilerini koyarak çalışacağız. Adıyaman’ı marka şehir haline getirmek için,bir dünya şehri olması için, dünya ile rekabet etmesi için kararlılıkla çalışacağız.

-“16 YILDA ADIYAMAN’A 14 KATRİLYON LİRALIK DESTEK VE YATIRIM YAPTIK”

AK Parti olarak son 16 yılda Adıyaman’a 14 katrilyon liralık destek ve yatırım yaptık. Eğitimde 2 bin 865 yeni derslik inşa ettik, ilköğretim öğrencilerimize 207 trilyon lira eğitim desteği verdik.  Adıyaman’a üniversite kurduk. 6 bin 600 kişilik yükseköğrenim yurtları açtık.  400 yataklı Adıyaman Devlet Hastanesiyle birlikte 15’i hastane olmak üzere toplam 44 sağlık tesisini şehrimize kazandırdık. Sosyal yardımlara 16 yılda toplam 2,5 milyon liralık kaynak aktararak Adıyamanlı muhtaç vatandaşlarımızın, şehit yakınlarının, engellilerin ve yaşlıların yanında olduk. TOKİ aracılığıyla Adıyaman’da 4 bin 300 konut projesini hayata geçirdik.

2002’de 23 kilometre olan bölünmüş yolu 228 kilometreye çıkardık.

Adıyaman’la Şanlıurfa’yı birbirine bağlayan Nissibi Köprüsü’nü hayata geçirdik.

Adıyaman havalimanımıza yeni bir terminal binası yaptık. Adıyaman şehir merkezine ve Çelikhan ilçesine içme suyu temin ettik.  Mevcutların üzerine Adıyaman’a 10 baraj ve bir gölet daha inşa ediyoruz.  Geçmişte tütünün bir gramının dahi satışı yasak iken, gerekli düzenlemeleri yapıp kooperatifler vasıtasıyla tütünün değerinden satılabilmesine imkân sağladık.  AK Parti olarak yıllarca Adıyamanlı hemşerilerimizin belediyecilikte beklediği hizmetleri gerçekleştirdik.  31 Mart’ta siz değerli hemşerilerimizin desteğiyle inşallah yeni bir destana daha imza atacağız. Önümüzdeki seçimsiz geçecek 5 yılda sayısız eseri ve icraatı Adıyaman’ımızda hayata geçireceğiz.  AK Parti laf üstüne laf değil, taş üstüne taş koyar. Yaparsa yine AK Parti yapar. Ağustos ayında ülkemizi hedef alan finansal operasyonlar etkisini kaybetmeye başladı. Ekonomimizde olumlu göstergeler birbiri ardına geliyor.

Bütçe disiplininden, tasarruflardan, yapısal reformlardan taviz vermeden kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Ekonomimizi büyütürken demokrasimizi de büyüttük ve  güçlendirdik.

-“MARUZ KALDIĞIMIZ SALDIRIYA RAĞMEN, 2018’İN İLK ÜÇ ÇEYREĞİNDE YÜZDE 4,5 BÜYÜDÜK”

Maruz kaldığımız tüm saldırılara rağmen demokratik hukuk devleti niteliğinden asla taviz vermedik. Kur, faiz, enflasyon üçgeninde maruz kaldığımız saldırıya rağmen, 2018’in ilk üç çeyreğinde yüzde 4,5 büyüdük. 168,1 milyar dolarla cumhuriyet tarihinin en yüksek ihracat rakamına ulaştık. 2018’in ilk 10 ayında istihdamda 1 milyon kişinin üzerinde artış yaşandı.16 yılda istihdamı 10 milyon kişi artırmayı başardık.  2002 yılında 184 lira olan asgari ücreti yılbaşı itibarıyla 2 bin 20 liraya yükselttik. Tarım kesimine verilen destek ödemelerini 2019 yılı itibarıyla 16,1 milyar liraya çıkarttık. Sağlık alanında büyük reformlar gerçekleştirdik. Hastane yatak kapasitesini 136 bin ilaveyle 240 bine, sağlık çalışanı sayısını 550 bin ilaveyle 762 bine çıkardık. Bu rakam özel sektörle birlikte 1 milyon 25 bine ulaşmış durumdadır. Ulaştırma ve altyapıda çok önemli hizmetler yaptık. Bugüne kadar bölünmüş yol uzunluğunu 20 bin 417 kilometre ilaveyle 26 bin 518 kilometreye, otoyol uzunluğunu da 1039 kilometre ilaveyle 2 bin 753 kilometreye çıkardık.  Havalimanı sayısını 30 ilaveyle 56’ya yükselttik. 31 Mart’ta üzerimize düşeni yapmaya hazır mıyız?

-“ALLAH GAYRETİNİZİ ARTTIRSIN”

Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları kapı kapı dolaşarak bu kutlu davanın mukaddes bildiğimiz yükünü sırtlamaya, aziz bildiğimiz insanımızın gönlüne girmeye hazır mı?

Adıyaman, 31 Mart seçimlerinde rekor bir oyla sandıkları patlatıyor muyuz?

Bir kez daha ‘AK Parti’ diyor muyuz? İlimizin geleceğini birlikte inşa etmek için yeniden kolları sıvıyor muyuz? Allah sizlerden razı olsun. Allah gayretinizi arttırsın. Allah yar ve yardımcınız olsun! Şimdi adaylarımızın tanıtımına geçerken 31 Mart’ta inşallah Adıyaman’da da gönül belediyeciliği kazanacak diyor;  hepinizi bir kez daha en kalbi duygularımla selamlıyor, muhabbetle kucaklıyorum.

-“ ADIYAMAN DAHA FAZLA HİZMETİ HAK EDİYOR”

AK Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın ise, hizmet için talip olduklarını söyledi.

Adıyaman’ın daha fazla hizmeti hak ettiğini vurgulayan Aydın, şu ifadeleri kullandı:

“ Hizmette sınır yoktur. Kalitede sınır yoktur. Siyasette sınır asla olmamalıdır. Ve bizler bu hizmetin üzerine çok daha fazlasını yeni dönemde yapalım diye varız. Yoksa geldik geçtik neye yarar? Ama gün geldiğinde falanca tarihte filanca belediye başkanı vardı il ilçe teşkilatları milletvekilleri dahil şu hizmetler yapıldı. Allah ondan razı olsun bu duayı alabilmek bizim en büyük beklentimiz. Kimler geldi kimler geçti. Başınızı iki avucunuzun arasına alın 15 yıl önceki Türkiye’ye 15 yıl önceki Adıyaman ile bugün Adıyaman mukayese edin kıyas benzer şeyler arasında olur böyle hizmetler var mıydı? Hanım kardeşlerimizin evinde musluğu yoktu. Köyün ortasında bir çeşme o çeşmeden su damla damla akardı çok zengin olan köyler tankerle su götürürdü. Ama şimdi her evde su var. Şehirde ne var ise köyde de o var. Alt yapısıyla üst yapısıyla sosyal imkanları biz getirdik.”

Konuşmaların ardından AK Parti MKYK Üyesi Bülent Tüfenkçi, ilçe adaylarını teker teker çağırarak tanıttı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi