enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4908
EURO
34,7667
ALTIN
2.488,45
BIST
9.543,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

Adıyaman’ın BAL Temsilcisi Kahta Diriliş Spor Antrenmanlara Başlıyor

Adıyaman’ın BAL Temsilcisi Kahta Diriliş Spor Antrenmanlara Başlıyor
REKLAM ALANI
04.08.2018
0
A+
A-

2018-2019 futbol sezonunda Adıyaman’ı temsili edecek olan Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) takımlarından Kahta Diriliş Spor, yeni sezon hazırlıkları için Pazartesi günü antrenmanlara başlıyor.

Kahta Atatürk Stadyumunda, teknik direktör Osman Özkan yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına başlayan turuncu siyah takımda, denemeye alınan futbolcuların antrenmanda yer alacağı belirtildi.

Yeni sezon hazırlıkları ve çalışmalarla ilgili bilgiler veren Kahta Diriliş Spor Teknik Direktörü Osman Özkan, mutlak şampiyonluğu amaçladıklarını ifade etti.

Yeni sezon hazırlıklarına Pazartesi günü start vereceklerini belirten Teknik Direktör Özkan, “Bu sezon mutlak şampiyon olmak istiyoruz. Geçen sezon çok zor şartlar altında çalışmamıza rağmen yine de büyük başarı yakaladık. Mücadele ettiğimiz kulvarda son derece iyi mücadele verdiğimizi düşünüyorum. Bu anlamda aynı heyecan ve azim ile yeni bir sezona başlayacağız. Bütün arkadaşlarımıza sakatlıktan uzak başarılı ve iyi bir sezon diliyorum. Yeni sezona çok ciddi hazırlanacağız. İnşallah sezonun sonunda da istediğimiz hedefe ulaşırız. Futbolcularımızın hırslı ve istekli olmaları bizi oldukça memnun ediyor. Bu arada buradan duyarlı iş adamlarımıza spor kulübümüze destek olmaları için çağrıda bulunuyorum. Kulübümüze destek olmalarını ümit ediyorum. Çünkü bizler, Adıyaman futboluna hizmet veriyoruz. Bu anlamda kulübümüze maddi manevi her türlü desteğini esirgemeyen Kahta Belediye Başkanımız Abdurrahman Toprak’a tüm sporseverler adına çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca Pazartesi günü yapılacak olan yeni sezonun açılışına tüm sporseverleri davet ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi