enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
23°C
Adıyaman
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

KAHTA KAYMAKAMLIĞI VE KAHTA BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİYLE ŞÜKÜR KURBANI KESİLDİ.

KAHTA KAYMAKAMLIĞI VE KAHTA BELEDİYESİ İŞBİRLİĞİYLE ŞÜKÜR KURBANI KESİLDİ.
REKLAM ALANI
18.07.2016
0
A+
A-

 
TBMM BAŞKAN VEKİLİ ADIYAMAN MİLLETVEKİLİ AHMET AYDIN; MİLLİ İDAREYE DARBE YAPMAYA KALKANLAR DARBEYİ KENDİLERİ YEMİŞTİR.

  


Kahta’da darbe girişiminin bertaraf edilmesinin ardından Kahta Kaymakamlığı ve Kahta Belediyesi İşbirliğiyle şükür kurbanı kesildi.

 

Kahta Hükümet Konağı bahçesinde 18/07/2016 günü saat 10:00 da gerçekleştirilen programa Adıyaman Milletvekili TBMM Başkan Vekili Sayın Ahmet AYDIN, Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi KAYA, Garnizon Komutanı Erkan EYMÜR, Cumhuriyet Başsavcısı Orhan KAYA, Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman TOPRAK, AK Parti İlçe Başkanı Engin AKEL, Belde Belediye Başkanları, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri, STK temsilcileri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

 

Fetullahçı Terör Örgütü’ne bağlı bir grup askerin gerçekleştirmek istediği darbe girişimin bertaraf edilmesinin ardından Kahta Kaymakamlığı önünde gerçekleştirilen şükür kurbanı kesimi birlik ve beraberlik vurgusuyla gerçekleştirildi.

 

Programda bir konuşma yapan TBMM Başkan Vekili Adıyaman Milletvekili Sayın Ahmet AYDIN “Türkiye’nin 3 gündür yaşadığı bir sıkıntı var. Bu sıkıntı milletimizin iradesiyle devletin kurum ve kuruluşların iradesiyle kazasız belasız atlatılmıştır. Bu kapsamda meydanlarda darbeye karşı tek vücut olan tüm Adıyaman halkına teşekkürlerimi sunuyor, bu birlik beraberliğin devam etmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Dedi.

 

TBMM Başkan Vekili Ahmet AYDIN; Demokrasimize, milli iradeye darbe yapmaya kalkanlar darbeyi kendileri yemiştir. İş henüz bitmedi… görev henüz bitmedi… Darbeye karşı birlik ve beraberliğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın önderliğinde tüm vatandaşlarımızın dirayetli duruşu sayesinde atlattığımız darbe girişiminde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyor, yaralılara acil şifalar diliyorum dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi