enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5700
EURO
34,7581
ALTIN
2.495,33
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
23°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Adıyaman Belediyesi, Kapalı Yollar Açıldı

Adıyaman Belediyesi, Kapalı Yollar Açıldı
REKLAM ALANI
28.01.2022
0
A+
A-

TÜM YOLLAR AÇILDI

Son yılların en büyük kar yağışıyla karşı karşıya kalan Adıyaman’da karla mücadele çalışmalarını büyük bir gayretle sürdüren Adıyaman Belediyesi, şehir merkezindeki tüm yolları kardan temizleyerek, ulaşım problemini ortadan kaldırdı.

Adıyaman’da etkili olan yoğun kar yağışı sebebiyle ilk günden bu yana her gün 24 saat kesintisiz çalışma yürüten Adıyaman Belediyesi, 550 personel ve 150 araçla yaptığı çalışmalar neticesinde şehir merkezindeki tüm yolları kardan temizleyip, ulaşımın yeniden sağlıklı bir şekilde yapılmasını sağladı.

Konu ile ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç, ana arterler başta olmak üzere tüm cadde ve sokaklarda yolların ulaşıma açıldığını söyleyerek, ekip arkadaşlarına teşekkür etti.
Başkan Kılınç konu ile ilgili olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şunları ifade etti: “Adıyaman’ımızda tüm yollarımız açık, hiçbir mahallemizde ulaşıma dair bir problemimiz yok. Mimar Sinan Mahallesi, Yeni Mahalle, Vartana Yolu, Esentepe, 3. Çevreyolu, Atatürk Bulvarı, Eski Kahta Caddesi, Altınşehir Mahallesi, Alitaşı Mahallesi, Eskisaray Mahallesi, Ulucami Mahallesi, Musalla Mahallesi, Yenipınar Mahallesi ve Sıratut Mahallesi’nde muhtarlarımızla birlikte incelemelerde bulunduk. Adıyaman Belediyesi olarak yaşanabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırmak için arkadaşlarımız her türlü müdahaleyi yapıyor.”

Başkan Kılınç, Küçük Sanayi Sitesi ve Galericiler Sitesi’ni de ziyaret ederek, site içindeki kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyip bölge esnafı ile bir araya geldi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi