enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4635
EURO
34,7814
ALTIN
2.440,49
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
31°C
Adıyaman
31°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Seçimini Hakan Yanar Kazandı.

28.01.2022
0
A+
A-

Adıyaman İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odasının Yeni Başkanı Hakan Yanar oldu.

Adıyaman İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı seçimleri bugün yapıldı. İki liste ile girilen seçimlerde Başkan Adayı Hakan Yanar oda başkanlığına seçildi.
Adıyaman Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği toplantı salonu’nda düzenlenen olağan genel kongresine esnaflar yoğun ilgi gösterdi.

357 üyenin oy kullandığı seçimde Mehmet Volkan Alparslan 127 oy alırken Hakan Yanar üyelerden 219 oy aldı, 11 oy ise geçersiz sayıldı. Hakan Yanar, oy çokluğuyla yeni başkan seçildi.
Adıyaman İnşaatçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı şeçilen Hakan Yanar yaptığı açıklamada, kendisini ve yönetimine bu görevi layık gören ve hava malefetine rağmen gelip oy kullan kongreye katılım sağlayan tüm esnaflara teşekkür etti. Yeni dönemde en büyük çabayı esnaflar için vereceklerini dile getiren Başkan Yanar, eşit hizmet anlayışıyla hiç bir esnafı mağdur etmeme gayreti içinde olacaklarını söyledi. yeni yönetiminde tecrübe ile gençliği birleştirdiklerini de dile getiren başkan yanar, tün esnaflara el uzatarak birlik ve beraberliğin ön planda tutalacağı yeni dönemin hayırlar getirmesini diledi. kongrenin kazananının Adıyaman ve esnaflar olduğunu sözlerine ekleyene Başkan hakan Yanar, Bu yola baş koymuş insanlarla çıkmak benim için ayrı bir mutluluk. Ben ve ekibim bir söz verdik. Bu seçimlere koltukta oturmak için değil sahada toz yutmak için geliyoruz. İnşaat sektörünü canlı tutarsak bilin ki ekonomiyi de canlı tutarsınız. Her gün gelişen ve büyüyen inşaat sektörü bu işin mutfağında pişmiş kişilerle daha da gelişecektir” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi