enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

ADIYAMAN 1954 SPOR 5 ATTI 3 ALDI

ADIYAMAN 1954 SPOR 5 ATTI 3 ALDI
REKLAM ALANI
21.02.2016
0
A+
A-

Adıyaman 1954 Spor 5 Attı 3 Aldı
Ovacık Belediye Ulaşspor: 0- Adıyaman 1954 Spor: 5

  
Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden takımımız Adıyaman 1954 Spor deplasmanda Ovcık Belediye Ulaşspor’u Hakan Açıkalın, Abdurrahman (2) Semih ve Tugay’ın attığı gollerle 5-0 yenerek 3 puanı hanesine yazdırdı.
İkinci yarının ilk iki maçında puanlar kaybeden takımımız Adıyaman 1954 spor geçtiğimiz hafta kendi sahasında Kilis Belediyespor’u ardından da deplasmanda Ovacık Belediye Ulaş Sporu yenerek puanını 40’a yükselterek gruptaki liderliğini sürdürdü.
İlk üç takımın kıyasıya yarıştığı İkinci grupta takımımız Adıyaman 1954 spor deplasmanda Ovcık Belediye Ulaşspor’u 5-0, Elaziz Belediyspor kendi sahasında Malatya 44 Spor’u 4-0 yenerken, Kara Köprü Belediyespor deplasmanda Kilis Belediyespor’u 1-0 yendi. Takımımız 1954 Spor elde ettiği galibiyet ve topladığı 40 puanla grup liderliğini sürdürürken, Elaziz Belediyespor 39 puanla ikinci, Kara Köprü Belediyespor ise 39 puanla üçüncü sırada yer aldı.
İkinci yarının başında yaşanan bazı gerginliklerin üzerine Tunceli deplasmanında alınan farklı galibiyetin takım açısından çok iyi olduğunu belirten Adıyaman 1954 Spor kulübü teknik direktörü Telat Özden; “Yer aldığımız grupta kıyasıya bir yarış var ve ikinci yarı maçlarının başlamasıyla birlikte geri sayım başladı. Telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Bizi rakiplerimizden daha çok kendi maçlarımız ilgilendiriyor. Biz içeride ve dışarıda kendi oynadığımız maçları kazanmamız halinde bizim için sorun yok ve Tunceli deplasmanında güzel bir oyun ve farklı bir skorla maçı kazanmanın sevincini yaşadık. Takım olarak üzerimizde oluşan gerginliği bu hafta tamamen üstümüzden attık ve takım olarak gerçek oyunumuzu oynamaya, goller atmaya başladık. İnşallah ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da galibiyetler serimizi sürdürüp, sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz. Tunceli deplasmanında çok iyi bir oyun sergileyip farklı galibiyete imza atan futbolcularımız yürekten kutluyorum ve bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyorum” dedi.

Metin Harıkçı

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi