enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5008
EURO
34,9094
ALTIN
2.440,91
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
27°C
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Abdullah Avcı taraftara teşekkür etti: Onlar olunca bir fazlayız

Abdullah Avcı taraftara teşekkür etti: Onlar olunca bir fazlayız
REKLAM ALANI
28.02.2024
0
A+
A-

Abdullah Avcı taraftara teşekkür etti: Onlar olunca bir fazlayız

Spor – BHA

Trabzon Papara Park’ta oynanan maçta oynanan çeyrek final maçında Trabzonspor, Bosna-Hersekli futbolcu Edin Visca’nın tek golüyle galip gelen takım oldu.

Ligde son 3 maçından galibiyetle ayrılarak ligdeki kötü gidişine ‘artık dur’ diyen bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası’nda son 4 takımdan biri olmayı başardı. Trabzonspor yarı finalde, Galatasaray – Fatih Karagümrük karşılaşmasının galibi ile eşleşecek.

”Trabzonspor’un büyüklüğü bu kupalardan geliyor”

Maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulunan Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, ”Yarı final için mutluyuz. Beşiktaş maçından bu yana oyunumuzu epey geliştirdik. İlk yarıda yakaladığımız pozisyonlarla maçı koparabilirdik, daha etkili olmamız gerekiyordu. Ancak gol doğru zamanda geldi. Dengeli bir oyun kurduk ve rakibe çok fazla fırsat vermedik.” ifadelerini kullandı.

Odaklarının yarı final eşleşmesinde olduğunu belirten Avcı, ”Trabzonspor’un büyüklüğü bu maçlardan ve bu kupalara koyduğu ambargolardan gelir. Ziraat Kupası önemli hedeflerimizden biri. Trabzonspor inatçıdır, vazgeçmez. Biz mutluyuz, Başakşehir’e de diğer maçlarında başarılar dilerim.” sözlerini söyledi.

Avcı’dan taraftarlara minnet

Trabzonspor teknik direktörü Avcı, maça gelen ve onları destekleyen taraftarlar için şunları söyledi:

”Buraya gelen veyahut gelemeyen, bizleri destekleyen tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Onlar bizimle olduğunda çok güçlüyüz. Çünkü sahada bir fazlayız.”

”Transfer yapmanın bir felsefesi var”

Transfer çalışmalarının durumu hakkında konuşan Abdullah Avcı, ”Transfer yapmanın bir felsefesi var. Biz de bunu uygulamaya çalışıyoruz ve gerçekten çok kafa yoruyoruz. Daha güzeli, hızlı bir şekilde yol alıyoruz. İstediğim oyuncu profillerini ilettim. İnşallah iki sene önce yakaladığımız gibi bir takım oluşturabiliriz.” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi