enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5668
EURO
34,9572
ALTIN
2.444,34
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Ziraat Türkiye Kupasında 4.Tura Yükselen Kahta 02 Spor Yöneticileri Moral Gecesinde Buluştu

29.10.2021
0
A+
A-

Ziraat Türkiye Kupasında 4. Tura Yükselen Kahta 02 Spor Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, Kahta 02 Spor Başkanı Musa Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri düzenlenen moral yemeğinde bir araya geldi.

Adıyaman’da takımın konakladığı otelde, Kahta Kaymakamı Selami Korkutata, Kahta 02 Spor Başkanı Musa Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Yıldırım, bu haklı gururu yaşattığı için teknik ekip ve futbolculara teşekkür ettiği moral yemeğinde bir konuşma yaptı:

” Bugün Ziraat Türkiye Kupasında Ankara’da Etimesgut Belediye Spor’a 1-0 yenen Kahta 02 Spor tarihinde ilk defa bu denli bir başarıya imza atarak Ziraat Türkiye Kupasında 4. Tura Yükseldi. Galibiyette tüm olumsuzluklara rağmen yüreğini ortaya koyan, terinin son damlasına kadar arması ve takımı için mücadele eden başta futbolcularımız olmak üzere teknik direktörümüz Sinan Bayraktar hocamızdan, yönetim kurulumuzdan takımın malzemecisine kadar hassaten bizleri sosyal medya aracılığıyla hiç yalnız bırakmayan siz değerli taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi gönderiyorum.
İlçemiz Kâhta’ya ve ilimiz Adıyaman’a bu gururu ve mutluluğu yaşatan takımımızı yürekten kutluyorum. Biz birlik olup inandıkça daha da güçlenip hedeflerimize adım adım ulaşacağız inşallah. Tüm futbol kamuoyu bilsin ki Kâhta ve Adıyaman futbolunu daha da ileriye taşıyacağız ve hakettiği konuma beraber getireceğiz. Elbet bir gün…”
Moral gecesine katılan Kahta Kaymakamı Sayın Selami Korkutata, Kâhta02 Spor’un Başkanı Musa Yıldırım’a ilçe sporuna yaptığı katkılarına teşekkür ettiği konuşmasında yeni yönetime başarılar diledi.
Ziraat Türkiye Kupasındaki başarıyı  tebrik eden Kaymakam Korkutata ; “Hendek Spor maçı başarı için bir milat olsun. Ligdeki çıtamızı bu maçla daha da yükselteceğiz inşallah. Teknik heyetimize ve futbolcularımıza başarılar diliyorum” dedi.
REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi