enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Yağmurlu
15°C
Adıyaman
15°C
Yağmurlu
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C
Salı Açık
22°C
Çarşamba Açık
23°C

15 Temmuz, hoca kılıklı sahtekarın ülkemize zararının son örneğidir

15 Temmuz, hoca kılıklı sahtekarın ülkemize zararının son örneğidir
REKLAM ALANI
01.02.2024
0
A+
A-

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet Akademisi Başkanlığı 1’inci Dönem Aday Din Görevlileri Mezuniyet Merasimi’nde konuştu.

featured

Erdoğan: 15 Temmuz, hoca kılıklı sahtekarın ülkemize zararının son örneğidir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “15 Temmuz, hoca kılıklı bir sahtekarın ülkemize ne kadar büyük zarar verebileceğinin en son örneğidir. Böyle bir facianın tekrar yaşanmasına müsaade edemeyiz” dedi.

Cumhurbaşkanın açıklamaları şöyle:

“Buradaki her bir kardeşim iyi biliyor ki ‘hayat boşluk kabul etmez’ Sizin bıraktığınız her boşluk FETÖ terör örgütleri, zehir tacirleri, sosyal medya terörleri, sapkın ve sapık akımlar tarafından mutlaka doldurulacaktır. Yakın zamanda bunun örneğine bizzat şahitlik ettik. Kimi zaman kandırdıkları kimi zaman dağa kaçırdıkları gençleri kendi ülkesine düşman ettiler. PKK belasının arkasında cehalet var. DEAŞ’lı canilerin istismar alanı dinimizin mukaddes kavramlarıdır. Çağımızın haşhaşisi FETÖ’cüler yıllarca insan devşirmiştir. 15 Temmuz, hoca kılıklı bir sahtekarın ülkemize ne kadar büyük zarar verebileceğinin en son örneğidir. Böyle bir facianın tekrar yaşanmasına müsaade edemeyiz  Hiçbir evladımız ihanet şebekesinin eline düşemez. Tek bir evladımızın terör örgütlerinin eline düşmesine izin veremeyiz. Yetişecek nesillerle Filistin’in durumuna düşmeyelim. Gazze’nin size ihtiyacı var. Avrupa’da büyüyen İslam düşmanlığı, ayrımcılığa uğrayan vatandaşlarımızın sizlere ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

 

Erdoğan: 15 Temmuz, hoca kılıklı sahtekarın ülkemize zararının son örneğidir

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi