enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3847
EURO
35,0605
ALTIN
2.325,56
BIST
9.110,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Kahta’da Polis ile Eğitimcilerin Husum Sona Erdi

Kahta’da Polis ile Eğitimcilerin Husum Sona Erdi
REKLAM ALANI

Kahta ilçesine geçen hafta polislerle okul müdürü arasında yaşanan ve daha sonra mahkemeye taşınan tartaklanma olayı yetkililerin araya girmesi ile barışla noktalandı.

Geçen hafta Kahta ilçesinin Kubilay ortaokulu müdürü ile polisler arasında çıkan tartışma iki camia arasında huzursuzluk yaratmıştı.

İlçede bulunan Kubilay Ortaokulu kantininde bir öğrenci velisi ile öğretmen arasında bilinmeyen nedenle kavga çıkmış, öğrenci velisinin haber verdiği yakınlarının gelmesiyle kavga kısa sürede büyümüştü.

Kavgayı duyup kantine gelen Okul Müdürü Ahmet Karababa da tarafları ayırmaya çalışırken, ihbarla okula gelen polis, kavgayı ayırmak isteyen okul müdürünü tartakladığı iddia edilmişti.

Yaşanan olay kameralara yansımıştı. Yaşanan olaydan sonra her iki taraf da birbirlerinden davacı olmuştu. İlçe kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ve yetkililerin araya girmesiyle iki camianın mensuplarını bir araya getirilerek olay  barışla noktalandırıldı.

 

 

Yemeğe Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Durmuş Ali Özkan,AK Parti Kahta ilçe başkanı BedirYeni,İlçe Milli Eğtim Müdürü İHalil Tünçmen,öğretmenler ve polisler katıldı.Kaymakam;Kaya ve Başkan Yeni,Birlik ve beraberliğe ihticacımızın olduğu bu günlerde bu tür olayların yaşanmaması gerektiğinikaydettiler.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi