enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3833
EURO
35,0293
ALTIN
2.326,93
BIST
9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

ATSO İLE KMTSO ORTAK İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ.

ATSO İLE KMTSO ORTAK İSTİŞARE TOPLANTISI DÜZENLEDİ.
REKLAM ALANI
22.04.2016
0
A+
A-

 Adıyaman Ticaret Ve Sanayi Odası ( ATSO) İle Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KMTSO) Ortak Istişare Toplantısı Düzenledi. 
 

    
    
    
    
    
  
    
 Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası ATSO 2. Meslek Komiteleri ile Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası grup meslek komitesi üyeleri Ortak Meslek Komite Toplantısı Düzenledi. 

KMTSO’nun ev sahipliğinde gerçekleşen Toplantıda ; sektörün sorunlarının tespiti ve çözümü aşamasında ortak hareket etme amacıyla KMTSO toplantı salonunda bir araya gelindi. Beyaz eşya ve dayanıklı tüketim mamulleri alanında faaliyet gösteren grup üyeleriyle sektörel sorunlar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. 

   
 Toplantıya, ATSO 2. Meslek Komitesi Üyeleri Gaffari Vural, Hacı Okan Öztürk, Kemal Kutlu, Enver Sedat Çalışır ve ATSO Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Çakır katıldı. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasından (KMTSO) aynı sektörü temsilen 20. grup meslek komitesi üyeleri Ercan Aygün, Ahmet Çalkaya, Nuri Danış, Bayram Gölcü, Yılmaz Ülker ve Özlem Avgın katıldı. 
İştişare Toplantısından sonra misafirler, şehrin tarihi yerleri, bakırcılar çarşısı yanı sıra kalede Kahramanmaraş’ın kurtuluşu temsili olarak anlatıldı. 
Beyaz eşya ve dayanıklı tüketim mamülleri sektöründeki sorunların masaya yatırıldığı toplantıda, komite üyeleri sektörün sorunları gibi çeşitli konulardaki düşüncelerini dile getirirken Kahramanmaraş ve Adıyaman’ın yatırım, ticaret ve turizm potansiyelini de değerlendirme imkanı sağlandı. Sektörel olarak karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu. Meslek Komite üyeleri sektörde kar marjının düşük olduğuna vurgu yaparken bu tür toplantıların tekrarlanması konusunda fikirbirliğine varılması sonucunda ATSO ekibi Adıyaman’a hareket etti. 

Kutlu Haber 
  

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi