enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ, AK PARTİ İL BAŞKANI DİMEZ’İ ZİYARET ETTİ.

KAHTA GAZETECİLER CEMİYETİ, AK PARTİ İL BAŞKANI DİMEZ’İ ZİYARET ETTİ.
REKLAM ALANI
22.04.2016
0
A+
A-

  

  

  

   
Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri Adıyaman Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez’i Etti. 
Adıyaman AK Parti Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulunduğu ziyarette; Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu ve yönetim kurulu üyeleri;İbrahim Halil Armağan, Bülent Buğday, Abdulkadir Bozan, Ezher Zengin, M.Nezif İnan, Mustafa Şahin ve Mehmet Üder iştirak ettiler.
Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kutlu: yaptığı konuşmasında ” Sayın başkan öncelikle Başkanlığınız hayırlı olsun. Yoğunluğunuz münasebetiyle gecikmeli geldik. İl Başkanlığınızın Adıyaman’ımıza inşallah başarılar ve daha iyi hizmetler getirmesi temennimizdir. Kahtalılar olarak en büyük sorunumuz eğitimdir. Yeni derslikler yapılıyor, fakat okullarımızdaki derslik sayısının yetersizliği yüzünden çocuklarımız eğitimi aksıyor. Bu konu da başta valimiz Mahmut Demirtaş ve sizden beklentilerimiz büyük . Özellikle Baraj Kordon, marina , İbrahim Halil Ziyareti, tarım sulama projesi olmak üzere bütün projelerde desteğinize ihtiyacımız var. Böyle yoğun bir zamanda bizleri kabul ettiniz bütün yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkürler ediyorum. Yoğun çalışmalarınızda size ve ekibinize başarılar diliyorum” Dedi.


Adıyaman AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez: Kahta Gazeteciler Cemiyetinin Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek ” Öncelikli hepimizin yegane hedefi bütün Adıyamanlılarla bir olmak ve birlikte başarıya hareket etmektir. Rabbım kısmet ederse arkadaslarımla güzel hizmetlerde bulunacağız. Kahta için istediğiniz projeler hayatı önemde, elimizden geleni tabiki yapmak zorundayız, yapacağız. Adıyaman’ın eğitim durumunu bizlerde takipçiyiz. Biz Ak Parti İl Teşkilatı olarak elimizden gelenin fazlasını çocuklarımızın eğitimi için yapmak zorundayız. Türkiye Eğitim Başarı sıralamasındaki yerde olmamamız gerekir, haklısınız. İnşallah önümüzdeki yıllarda başarı sıralamasındaki yerimiz yükselecektir, inşallah hep beraber daha yukarılara taşımak için gayret sarf edeceğiz. Ak Parti olarak basınla ilişkileri çok önemsiyoruz. Sizlerde kamu görevinizi yapıyorsunuz. 
Kahta Gazeteciler Cemiyetinin başkanı Kemal Kutlu’ya ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum, ziyaretleri bizleri çok memnun etti. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum” Dedi.
Cemiyet üyeleri, daha sonra Ak Parti Adıyaman merkez ilçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem’i makamında ziyaret ettiler. KGC Başkanı Kemal Kutlu ” Başkanım yeni göreviniz hayırlı olsun. Az önce Dimez Başkana da naçizane tavsiye projelerimizi ve Kahta’nın sorunlarını anlattık. Sağolsunlar dikkatle dinlediler. Sizdende ricamızdır bu projelerin destekçisi olmanız. Kahtamız gelişime açıktır, yeter ki yerel siyasetçilerimiz projeler üretip gayret etsinler. Geldiniz bu çok önemli görevde sizlere ve yönetimize başarılar diliyoruz.” Dedi. 
Merkez ilçe Başkanı Erdem ” Gidemediğimiz, göremediğimiz yerlerdeki sorunları basınla öğreniriz. Basınımız ne kadar güçlü olursa bizlerde o kadar güçlü oluruz. Geçmişte basının hükümetleri devirdiğinide gördük. Basının giremediği yerler geri kalmıştır, oradaki güzelliklere basın sayesinde haberdar oluruz. Tabiki basında görevini layıkiyle yapması gerekir, ticari amaçlı hareket etmemesi lazım. Kahta’yı çok iyi biliyorum, Refah döneminde siyaset yaparken teşkilatımla sık sık geliyordum. Kahta bizim kalemiz TBMM Başkanvekilimiz de Kahta’lı biliyorsunuz. Dolayısıyla O’da Kahtayı çok önemsiyor. Sizlerin getirdiği projeleri bizler içinde çok önemli inşallah hayata geçer. Başkan Kemal Kutlu ve çalışma arkadaşlarına zahmet edip geldikleri için çok teşekkür ediyorum .” 
Kutlu Haber

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi