enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5317
EURO
34,8626
ALTIN
2.441,40
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
30°C
Cumartesi Az Bulutlu
32°C
Pazar Az Bulutlu
29°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

ADIYAMAN 1954 SPOR: 1 – KİLİS BELEDİYESPOR : 0

ADIYAMAN 1954 SPOR: 1 – KİLİS BELEDİYESPOR : 0
REKLAM ALANI
14.02.2016
0
A+
A-

  
14.2.2016

Adıyaman 1954 Spor: 1- Kilis Belediyespor : 0
Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grupta mücadele eden takımımız Adıyaman 1954 Spor kendi saha ve seyircisi önünde Kilis Belediyespor’u Mustafa Can Cap’ın attığı golle 1-0 yenerek hem üç puanı hemde liderlik koltuğunu tekrar aldı.
Geçtiğimiz hafta sonu Elazığ’da meydana gelen olaylar ve alınan yenilginin ardından erteleme maçında Yeşilyurt Spor ile berabere kalarak çok önemli puanlar kaybeden takımımız Adıyaman 1954 sporun Kilis Belediyespor’u 1-0, Karaköprü Belediyesporunda kendi sahasında Elaziz Belediyespor’u 2-1 yenmesinin ardından takımımız Adıyaman 1954 spor hem üç puanı aldı hemde tekrar liderliğe yükseldi.
“GOLÜ KOVALIDIK, AMA İSTEDİĞİMİZİ SAHAYA YANSITAMADIK”
Maçın başlama vuruşuyla birlikte taraftarının da desteğini arkasına alan takımımız Adıyaman 1954 spor maçın ilk 15 dakikasında çok iyi bir oyun sergilemesine rağmen son oynanan iki maçta kaybedilen puanlar ve yaşanan psikolojik olayların ardından maça gergin çıkan takımımız maçın ilerleyen dakikalarında telaşlı bir oyun sergileyince bir türlü istediği oyunu sergileyemedi. Ve maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.
“MAÇIN HAKEMİ TARAFTARI ÇILDIRTTI”
İlk yarıda takımımızın istediği oyunu sergileyememesi kadar maçı yöneten hakem üçlüsünün maç içerisinde tutumlu kararları, yapılan her faulde oyuncularımıza sarı kart takımımızın oyununu iyice etkiledi. Maçın orta hakeminin üst üste yaptığı hatalar taraftarı da çileden çıkarırken, maçın 40. Dakikasında Abdullah’ın rakibiyle girdiği pozisyonu faul olarak değerlendiren maçın orta hakemi Abdullah’a ikinci sarı kartı gösterince Abdullah kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İkinci yarıda da geliştirdiğimiz atakta ceza sahası içerisine yapılan ortada rakip takım oyuncusunun elle müdahalesini es geçen maçın hakemi tribünde taraftarı, saha içerisinde oyuncuları çıldırttı.
“CAN CAP TAKIMINA CAN KATTI”
Maçın ikinci yarısının başlama vuruşuyla birlikte takımımız Adıyaman 1954 spor rakip kalede gol ararken, tribünleri dolduran taraftarlarımız ise 90 dakika boyunca susmayıp bir kişi eksik oynayan takımına destek olmayı sürdürdü. İkinci yarıya nazaran ikinci yarıda bir kişi eksik oynamamıza rağmen rakip kalede daha etkili olmaya başlayan takımımız korner vuruşunda Emrah Tanta Mustafa Can Cap’ın önüne indirdi ve Mustafa Can Cap maçın 63. Dakikasında düzgün bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu. Gol sonrası tribünlerde ve saha içerisinde muhteşem bir coşku yaşanırken, bu kritik maçta ve haftada Mustafa Can Cap takımına hayat verdi.
“SEZAİ AYAKTA ALKIŞLANDI”
Üst üste yaptığı kritik kurtarışlarla kalesinde adeta devleşen kaptan Sezai Yüksel alınan galibiyetin en büyük mimarı olurken, tribünler maç boyunca ve maç sonrası kaptan Sezai ve bütün takımı tebrik ederek tribünlere çağırdı.
“ATATÜRK STADYUMUNDA TÜRK BAYRAKLARI DALGALANDI”
Elaziz Belediyespor maçında yaşanan olaylar ve Irkçı söylemlerin ardından bu hafta oynanan maçta Adıyaman 1954 Spor kulübü ve taraftarı tribünleri Türk Bayraklarıyla donatarak Adıyaman’ın devletine, milletine ve bayrağına bağla bir il olduğunu gösterdi. Tribünleri dolduran taraflar maçın başından sonuna kadar ellerinde Türk Bayraklarıyla takımını coşkulu bir şekilde desteklerken, Adıyaman’ın teröre prim vermeyen bir olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.
“MİLLETVEKİLİ BOYNUKARA’DAN TEBRİK”
Oynanan maça gelerek kulüp Başkanı Hüseyin Koç ve Adıyaman 1954 spor kulübüne başarılar dileyen AK Parti Adıyaman Milletvekilimiz Adnan Boynukara’a alınan üç puan kadar tribünlerdeki Türk Bayraklı coşkunun kendilerini çok sevindirdiğini belirterek, alınan galibiyetten ötürü bütün takımı tebrik ettiğini söyledi.
Çok önemli bir galibiyet almanın sevincini yaşadıklarını belirten Adıyaman 1954 Spor Teknik Direktörü Telat Özden, zor da olsa maçı kazanmasını bildik. Bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı, hem üç puanı aldık hemde yeniden grupta liderliğe yükseldik. Aldığımız galibiyette en büyük pay sahibi olan taraftarımızı yürekten kutluyorum” dedi. Haberin Rotası

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi