enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

‘Zaferin Yolu-Ruhundaki Ateş’ Belgesel Filmi Ankara Kent Konseyinde

‘Zaferin Yolu-Ruhundaki Ateş’ Belgesel Filmi Ankara Kent Konseyinde
REKLAM ALANI
19.03.2024
0
A+
A-

‘Zaferin Yolu-Ruhundaki Ateş’ Belgesel Filmi Ankara Kent Konseyinde

ANKARA-BHA

Zaferin Yolu: Ruhundaki Ateş Belgeseli – Yolculuk Bir Destanın İzinde

Ankara Kent Konseyi Sivil Toplum Buluşmaları kapsamında, 100 Yıllar Çalışma Grubu ile birlikte;
Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi anmak için düzenlenen  program kapsamında  Zaferin Yolu-Ruhundaki Ateş’ Belgesel Filmi gösterimi yapılacak.

📅 19 Mart 2024 Salı BUGÜN
⏰ 14:30 ile 17:30 arası
🚩Ankara Kent Konseyi/Gençlik Parkı

Türkiye’nin zafer dolu tarihine, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarının 1975 km’lik muazzam yolculuğuna tanıklık etmeye hazır mısınız? Alp Armutlu, yönetmenler Nazım Doğan ve Sinan Çevik ile birlikte hazırladığı “Zaferin Yolu: Ruhundaki Ateş” belgeseli ile bu unutulmaz yolculuğa davet ediyor.

Belgesel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğindeki kahramanların destansı mücadelesini, Nutuk ışığında izleyicilerle buluşturuyor. Yolculuk boyunca, Kurtuluş Savaşı’na dair unutulmaz hikayeleri belgeleyen Armutlu, tarihin belleğinde yer eden destanı 100 yıl sonra yeniden yansıtıyor.

Cumhuriyetimizin 100. Yılı’na ve Kahraman Türk Ordusu’na ithaf edilen “Zaferin Yolu: Ruhundaki Ateş”, Gazi Mustafa Kemal’in manasını, liderliğini ve stratejik hamlelerini izleyiciyle buluşturarak, büyük bir mirası anlamak ve keşfetmek adına özel bir fırsat sunuyor.

Belgeselin muhteşem yolculuğuna siz de şahit olun! Kurumunuza özel bir izleme etkinliği düzenlemek için hemen bizi arayın. Türkiye’nin zafer dolu hikayesine ortak olun, bu eşsiz belgeseli izleyerek tarihin büyüsüne tanıklık edin!

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi