enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
23°C
Adıyaman
23°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

YÜCE TÜRK MİLLETİNİN DEMOKRASİ NÖBETİ VE EN UZUN GECESİ

YÜCE TÜRK MİLLETİNİN DEMOKRASİ NÖBETİ VE EN UZUN GECESİ
REKLAM ALANI
16.07.2016
0
A+
A-

KAYMAKAM AHMET GAZİ KAYA’NIN KONUŞMALARI;

 15 Temmuz 2016: Yüce Türk Milletinin Demokrasi Nöbeti ve En uzun Gecesi,


 

Dün gece Aziz Devletimiz ve Necip Milletimiz, Türk Milletinin tamamını hedef alan dünya tarihinin en menfur, melun, hain, aşağılık ve vicdansız bir terörist saldırısını, olağanüstü bir sorumluluk duygusu, olgunluk ve basiretle püskürterek son derece kritik bir sınavdan, tabiri caizse sırat köprüsünden geçti.

 

Bu kaos ve vahşet amaçlı ihaneti planlayan, akıl hocalığı yapan, cesaretlendiren, başını çeken ve içinde bulunan terörist güruhu lanetle ve nefretle şiddetle kınıyor, öncelikle dünyevi adahette hak ettikleri en ağır cezayla cezalanmalarını istiyorum.

 

Sayın cumhurbaşkanımızın ifade ettiği üzere “bu kalkışma Allah’ın bir lütfu oldu” ve olacak. “Hak şerleri Hayreyler” mucibinde Peygamber Ocağı asker ocağımızdaki alçak sinsi hainler, kanserli hücreler ortaya çıktı, temizlenecek ve en ağır şekilde bedelini ödeyecekler.

“Hak Şerleri Hayreyler” mucibince sağcısı-solcusu, Türkü-Kürdü, inananı- inanmayanı Ay Yıldızlı Al Bayrağın gölgesinde ve tıpkı Milli Mücadelemizde olduğu gibi ruhlarımıza tesir eden Eza ve Sala nidalarıyla birbirine kenetlendi ve tek yürek oldu. “Hak şerleri Hayreyler” mucibince içimizdeki ve dışımızdaki düşmanları, dost görünümlü gözü dönmüş hain ve canileri, gayri milli unsurları tanıyıp “Türk Milletine kendimizden başka dost olmayacağının idrakine vardık.

 

Açıkça ve alçakça Milli İdareye kasteden bir çeşit intihar dalışı olan dün geceki terörist kalkışmayı unutmayalım.

 

Mümkünse buna “askeri” bir darbe ya da kalkışma değil “terörist kalkışma/darbe” demeye özen gösterelim. Çünkü Türk Devletinin “Askeri”, hiçbir zaman hiçbir suretle silahını, tankını, tüfeğini, devletine, milletine, halkına yöneltmez. Bunu yapanlar Şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içine sızan ve o asil üniformayı taşıyan asker görünümlü vicdansız, gözlerini kan bürümüş hain çete mensuplarıdır.

 

Dün geceyi unutmayalım. “Bir musibet bin nasihatten evladır” sözü gereğince Cumhuriyetimizin, milli irademizin ve demokrasimizin kıymetini bilip devletimizle, milletimizle, polisimiz ve askerimizle “Bir”, “Beraber” ve “Tek Yürek” olup, “Vahdet” bilinciyle dünyaya gereken mesajı verelim. “Gün Bu Gündür”. Dün gece Türk Milleti, dünya tarihinde eşi görülmeyen bir vatanseverlik, irfan, erdem ve basiretli bir temenni ve olgunlukla Bayrak ve Ezan altında birleşerek dünyaya emsal büyük bir kahramanlık örneği verdi.

 

Bundan sonra her türlü siyasi, ideolojik, dinsel, etnik pusulaları ve ayrılıkları bir tarafa koyup ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği, huzurlu ve müreffeh bir ülkede yaşayabilmek için dirliğimizin, birliğimizin kıymetini bilme zamanıdır.

 

Tüm devletimize, milletimize ve halkımıza çok büyük geçmiş olsun.

 

Allah beterinden saklasın. Bundan sonra köküne kibrit suyu dökülecek fitnecilere, fesatlara, isyancılara, teröristlere, darbecilere, aşağılık hainlere asla fırsat vermesin.

 

Allah şehitlerimize gani gani Rahmet eylesin. Ruhları Şad olsun. Bizi onların Şahadetine layık şuurlu, basiretli, ferasetli ve erdemli Vatandaş ve İnsan eylesin.

 

Şehit ailelerimize baş sağlığı diliyor ve acılarını canı gönülden paylaşıyorum. 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi