enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3537
EURO
34,7945
ALTIN
2.440,19
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Salı Hafif Yağmurlu
24°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Az Bulutlu
19°C

Yeniden Refah Partisi İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını tanıttı

Yeniden Refah Partisi İstanbul, Ankara ve İzmir adaylarını tanıttı
REKLAM ALANI
10.02.2024
0
A+
A-

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan,Ankara Kapalı Spor Salonu’nda belediye başkan adaylarını tanıttı.Erbakan,”31 Mart’ta elde edeceğimiz başarı 2028’de Yeniden Refah’a iktidar yolunu açacak” dedi.

Mine Köseler/Ankara-BHA

Yeniden Refah Partisi,31 Mart yerel seçimlerine katılacak olan belediye başkan adaylarını ve seçim beyannamesini ilan etmek amacıyla Ankara Kapalı Spor Salonu’nda bir program düzenledi.
Programa,Türkiye’nin farklı şehirlerinden on binlerce vatandaş katıldı.Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan programa şu sözlerle başladı:”Hepinizi hürmetle ve muhabbetle selamlıyorum.Sizleri sadıklarımız olarak, 2. kırk yılın kahramanları olarak selamlıyorum.Sizleri 21.asrın Erbakanları olarak selamlıyorum.

Cenabı Allah bu hak dava uğrunda birlikteliğimizi daim eylesin.İnşallah 31 Mart yerel seçimlerinde, 1 Nisan’da belediye başkanı olacak adaylarımızı tanıtmak ve yerel seçim beyannamemizi ilan etmek için düzenlediğimiz toplantımızın en büyük hayırlara vesile olmasını,Türkiye’de,İslam Aleminde ve tüm dünyada zaferle sonuçlanmasını diliyorum.Gazamız mübarek olsun.Allah hepinizden razı olsun.”

 

 

5 ayda 190 bin yeni üye

Konuşmasına devam eden Erbakan şunları ifade etti: ”Buradan tüm Türkiye’ye ve dünyaya sesleniyorum.Bu salona çok iyi bakınız.Bu salon,Türkiye ve İslam alemi için yeni bir dönemin başladığının işaretidir.Bu salonu dolduranlar kimdir biliyor musunuz? 5 ay gibi akıl alamayacak bir süre içerisinde partimizin üye sayısı 260 binden 450 bine çıkaran dava erleridir.Biz dava erlerine maaş ve koltuk vermiyoruz,koltuk vermiyoruz, makam mevki ve şöhret vaad etmiyoruz.Tam tersine bu dava erleri gayret ederken üzerine para harcıyor, maddi ve manevi külfetlere katlanıyor Allah sizlerden razı olsun.

Soruyorum Türkiye’de ve dünyada da 5 ay için de yüzde 80 büyüyen bir parti var mı?Elbette yok,işte bu 1969 yılında çekilen besmelenin bereketinin 55 yıl sonra hala devam ettiğini gösteriyor.Çünkü o besmele ihlasla çekildi,o besmele makam ve rakam için değil, Allah rızası için çekildi.

Siyaseti ticaret için değil ibadet için yapanların ,dünyacı siyaset değil ahiret öncelikli siyaset yapanların çektiği besmele muazzam bir berekete yol açıyor.Cenabı Allah hep birlikte çok daha büyük zaferlere ulaşmayı nasip etsin.Başta milletimiz olmaz üzere İslam Alemi’nin ve bütün mazlumların kurtuluşuna bu gayretimizi ve 31 Mart Yerel Seçimlerini vesile eylesin.31 Mart 2024 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım ve İlan programımızda sözlerime merhum liderimiz Milli Görüş Lideri Prof.Dr. Necmettin Erbakan hocamızın şu çok önemli cümlesiyle devam ediyorum.‘Milli Görüş’ün Belediye Başkanı, gerektiğinde bir fakirin çuvalını taşımayı şeref bilecektir’

 

Allah bu yolu bize açan liderimizden razı olsun.Bugün biz bu siyaset anlayışıyla bayrağımızı taşımaya devam ediyoruz.Yeniden Refah olarak aynı istikamette,2. Kırk yılda ahlaklı belediyecilik şiarıyla yola revan oluyoruz.Yarım asırdır devam eden bu kutlu yürüyüş bugün de Yeniden Refah kadrolarıyla yoluna devam ediyor.Milli Görüş bir yaşam felsefesidir.Milli Görüş, iman varsa imkan da vardır düsturuyla hareket etmektedir.”

 

 

31 Mart’ta elde edeceğimiz başarı 2028’de Yeniden Refah’a iktidar yolunu açacak

”1989 ve 1994 yılı seçimlerinde elde ettiğimiz başarılar bu ülkenin en büyük şehirlerini yönetmemize vesile oldu” diyen Erbakan sözlerine şöyle devam etti:”
Milli Görüş’ün başarıları hala daha hafızalarda canlılığını korumaktadır.31 Mart’ta elde edeceğimiz başarı 2028’de Yeniden Refah’a iktidar yolunu açacak ve milletimizin ve İslam Aleminin kurtuluşuna vesile olacaktır inşallah.Bizler 3 türlü belediyecilik anlayışından uzak olacağız.

1.Rant Belediyeciliği israfa ve harama bulaşmış belediyeciliktir.Bütçesini borç batağına saplamak demektir.Borç nedeniyle her yıl milyonlarca lirayı faize ödemek demektir.Rant Belediyeciliği 3 milyonluk işi 10 milyona ihale eder.Liyakate hiçbir zaman önem vermez,bu belediyecilikte torpil ve adam kayırma hakimdir.Emeğin ve alınterinin hakkını vermez.Tek dertleri rant elde etmektir.

2.Heykelci Belediyecilik demek iş değil laf üretmek demektir.Festivallere, kutlamalara, konserlere milyonlarca lira akıtmaktır.Belediyenin imkanlarıyla LGBT etkinliklerine destek olmak ve nesillerin ifsadına vesile olmak demektir.Millet hizmet beklerken şehrin en temel sorunları çözülmemişken milyonlarca liraya heykel yaptırmaktır.Heykelci belediyecilik,İbadethanelerimizin yanı başında düzenlenen içkinin su gibi aktığı konserlere milyonlarca lira aktarmaktır.

3.Belediyecilik anlayışı da ‘Örgütçü Belediyecilik‘tir.Devletin aracı olduğu belediyeler devlete zarar verir.Örgütçü belediye,örgütün çıkarlarını önceler.Hizmeti vatandaşa değil örgüte götürür.Millete kazılan hendektir.Çatışmadır,ayrışmadır.Millete hizmet için bir tane çivi çakılmaz.

Fatih Erbakan’ın yerel seçim vaatleri
“Devlet okullarındaki çocuklarımıza ücretsiz yemek desteği vereceğiz. Çocuk spor okullarıyla spora teşvik edeceğiz. Dilendirilen çocukları şefkatli ellere teslim edeceğiz. Mahallelerde gençlik konseyleri kuracağız. Gençlerimize sinema tiyatroya gidebilmeleri için Genç Refah Kart vereceğiz”

“Kadınlarımız bizlere cenabı Allah’ın emanetidir ve bu emanete en güzel şekilde sahip çıkacağız. Kadınlarımıza sıcak yuva merkezleri kuracağız. Özellikle büyükşehirlerde çalışan kadınlarımızın en önemli sorunlarından biri işe giderken çocuklarını bırakacak yer bulamamak. Bu nedenle ‘refah çocuk kreşlerini’ bütün mahallelerimize kuracağız”

“Araba kullanmakta ustalaşmak isteyen gençlerimize ileri sürüş pistleri açacağız. Gençlerimiz bu merkezlerde son günlerde gençler arasında yaygınlaşan ‘drift atma’ heyecanını kimsenin hayatını riske atmadan tatmin edecekler”

Konuşmalarının ardından Erbakan, İstanbul, Ankara ve İzmir’in adaylarının da aralarında bulunduğu adayları açıkladı.

 

Yeniden Refah Partisi İstanbul,Ankara ve İzmir büyüksehir adaylarını tanıttı

İstanbul adayı Mehmet Altınöz

Ankara adayı Suat Kılıç

İzmir adayı Cemal Arıkan

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi