enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3269
EURO
35,0739
ALTIN
2.300,06
BIST
8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
20°C
Adıyaman
20°C
Az Bulutlu
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
24°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C

Yazar Behramoğlu CHP’liler ile buluştu

Yazar Behramoğlu CHP’liler ile buluştu
REKLAM ALANI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adıyaman İl Başkanı Mehmet Sırrı Burak Binzet, ünlü yazar Ataol Behramoğlu’nu makamında ağırladı.

Türk edebiyatının yaşayan en büyük şairlerinden Ataol Behramoğlu, Adıyaman’da CHP İl Örgütü ile bir araya geldi.
Ünlü yazar Behramoğlu’nu Adıyaman İl Başkanı Binzet karşıladı. CHP Adıyaman İl Örgütü ve yazar Ataol Behramoğlu keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler. Ziyarette şair-yazar Ataol Behramoğlu, şiirlerinden seçmeler okudu ve kendi öyküsünden anılar anlatarak şiirle olan dostluğunun geçmişine değindi.
Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Binzet, CHP il Örgütü olarak Behramoğlu’na nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek;”Bugün yaşayan efsanelerden biri olan şair ve yazar Behramoğlu, bizleri ziyaret ederek şereflendirdi. Kendisiyle uzun uzadıya sohbet ettik. Şiirlerinden, eserlerinden bahsettik. Behramoğlu bizlere kitap armağan etti ve karşılıklı olarak çok verimli bir zaman geçirdik. Ziyaretlerinden ötürü kendisine tüm CHP Adıyaman İl Örgütü olarak teşekkür ediyor, meslek hayatında başarılarının daim olmasını diliyorum.”dedi.

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi