enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5122
EURO
34,5730
ALTIN
2.492,97
BIST
9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
27°C
Adıyaman
27°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
27°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
23°C
Cumartesi Açık
23°C

YAMANSPOR BASKETBOL TAKIMI’NDAN VALİ ERİN’E ŞAMPİYONLUK SÖZÜ

YAMANSPOR BASKETBOL TAKIMI’NDAN VALİ ERİN’E ŞAMPİYONLUK SÖZÜ
REKLAM ALANI
28.02.2017
0
A+
A-

Vali Abdullah Erin, Yamanspor Basktebol Takımını makamında kabul etti.

Adıyaman Kulüplerarası Basketbol Genç Erkeklerde Adıyaman Şampiyonu olan Yamanspor, Vali Abdullah Erin’i makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette, şampiyonluk kupasını Vali Abdullah Erin’e takdim eden Yamanspor, 1-5 Mart 2017 tarihleri arasında Osmaniye’de yapılacak olan Bölge Basketbol Türkiye Kupasında şampiyonluk sözü verdi.

Yamanspor Basketbol Takımı ile birlikte Vali Abdullah Erin’i makamında ziyaret eden Kulüp Başkanı Abdurrahman Vural, 1-5 Mart tarihleri arasından Osmaniye ilinde yapılacak olan Basketbol Kupasında Adıyaman’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini belirterek, şampiyonluk süreci içerisinde Osmaniye ilinde yapılacak olan müsabakada takıma her türlü desteği veren Vali Abdullah Erin’e teşekkür etti.

Yamanspor Basketbol Takımının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Abdullah Erin ise, Osmaniye ilinde yapılacak olan bölge müsabakalarında Yamanspor Basketbol takımına başarılar dileyerek, “Yamanspor’un Osmaniye’de centilmenlik içerisinde bir müsabaka icra edeceğine ve Adıyaman’ı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyoruz. Böyle pırıl pırıl gençleri görmekten ve başarılarını duymaktan mutluluk duyuyoruz. Valilik olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimize gerekli her türlü desteği vereceğimizin taahhüdünü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi