enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3640
EURO
35,0101
ALTIN
2.325,51
BIST
9.093,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
25°C
Adıyaman
25°C
Açık
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
25°C
Salı Az Bulutlu
25°C

VALİ ERİN, YETİM YÜREKLERİ BU BAYRAMDA DA UNUTMADI

VALİ ERİN, YETİM YÜREKLERİ BU BAYRAMDA DA UNUTMADI
REKLAM ALANI
16.09.2016
0
A+
A-

Geçtiğimiz Ramazan Bayramında yetimleri evinde ziyaret ederek yalnız olmadıklarını hissettiren Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Kurban Bayramında da geleneği devam ettirerek, yoksulları ve yetimleri evinde ziyaret edip bayram sevincine ortak oldu.

Vali Abdullah Erin, eşi Gülhan Erin, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy ve İl Emniyet Müdür Vekili İbrahim Kaba birlikte Adıyaman’ın değişik mahallerinde ikamet eden yetimleri ve öksüzleri evlerinde ziyaret ederek sevinçlerine ortak oldu. Yetim çocuklara yanlarında getirdikleri çeşitli hediyeler ile bayram harçlığı verdi.

Ziyaret ettiği evlerde yetim çocukları kucağına alarak sohbet eden Vali Abdullah Erin, yetimlerin başını okşayarak devletin sevgi ve şefkatini esirgemedi.

Ziyaret ettiği evlerde ailelerin sorunlarını dinleyerek gördüğü eksiklikleri en kısa zamanda tamamlayacaklarını ifade eden Vali Abdullah Erin, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

Yetim bir çocuğun tebessümünün dünyanın en güzel hissi olduğunu belirten Vali Abdullah Erin, “Geçtiğimiz bayramda olduğu gibi bu bayramda da yetimlerimizi ziyaret ederek bir nebze de olsa yüzlerini güldürmek istedik. Yetimlerimiz, öksüzlerimiz gülerse, bayram daha güzel olacak. Bizler yetim yavrularımızı bayramın gülleri olarak kabul ediyoruz. Yetim bir Peygamberin ümmeti olarak bugünkü ziyaretimizle onların tebessümlerine ve sevinçlerine ortak olmak istedik. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur. Bir yetimin başını okşamak, onların gönüllerini hoş etmek ve yüreklerindeki yalnızlığı paylaşmak bizim en önemli görevimizdir. Çünkü onlar cennetin anahtarıdır”dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi