enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C

VALİ DEMİRTAŞ’TAN İLÇE KAYMAKAMLARINA İFTAR

VALİ DEMİRTAŞ’TAN İLÇE KAYMAKAMLARINA İFTAR
REKLAM ALANI
09.07.2015
0
A+
A-

Adıyaman’da görev yapan ve son kararname ile başka illere atamaları yapılan ilçe kaymakamları, Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş’ın verdiği iftar programında bir araya geldi.

Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş’ın ev sahipliğinde Türkiye Petrolleri Sosyal Tesislerinde verilen iftar yemeğine ilçe Kaymakamları ve eşleri ile Vali Yardımcıları ve eşleri katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen iftar yemeğinde konuklar yoğun iş temposu dışında birbirleriyle sohbet etme imkânı buldular.

Adıyaman’da görev yapan Gölbaşı, Besni, Tut, Sincik ve Kahta Kaymakamlarının başka illere atandığını belirten Vali Mahmut Demirtaş, “Kaymakam arkadaşlarımız ilimizdeki görevleri sırasında başarılı çalışmalara imza attılar. Gayretlerinden ve yaptıkları çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Görev süreleri dolan Kaymakamlarımız ilimizde son derece verimli ve başarılı hizmetler gerçekleştirdiler. Kaymakamlarımıza bundan sonraki yaşamlarında ve yeni görev yerlerinde başarılar diliyorum”dedi.

Tayini çıkan kaymakamlar ise Adıyaman’da görev yapmaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, ilden güzel anı ve izlenimlerle ayrıldıklarını dile getirdiler

İftar sonrası Vali Mahmut Demirtaş, tayini çıkan Kaymakamları Başarı Belgesi ile ödüllendirdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi