enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4908
EURO
34,7667
ALTIN
2.488,45
BIST
9.543,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
27°C

VALİ DEMİRTAŞ BASIN MENSUPLARINI ZİYARET ETTİ.

VALİ DEMİRTAŞ BASIN MENSUPLARINI ZİYARET ETTİ.
REKLAM ALANI

 
VALİ DEMİRTAŞ’TAN BASIN MENSUPLARINI ZİYARET  ETTİ

Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” münasebetiyle Adıyaman’da faaliyet gösteren basın cemiyetlerini ziyaret ederek, yaygın ve yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilk olarak GAP Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş, Cemiyet Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz ve Yönetim Kurulu Üyesi, Kahta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kemal Kutlu tarafından karşılandı.
Vali Mahmut Demirtaş’ın ziyaretinden memnuniyet duyan GAP Gazeteciler Birliği Genel Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz, Bölgesel bir cemiyet olarak kurulan GAP Gazeteciler Cemiyetinin Adıyaman basın camiasına getirdiği yenilikler ile basın hayatındaki birikim ve tecrübelerini dile getirdi.
Ardından Adıyaman Gazeteciler Cemiyetine geçen Vali Mahmut Demirtaş’ı Başkan Zeki Dişkaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Vali Mahmut Demirtaş’ın ziyaretinden şeref duyduklarını kaydeden Başkan Dişkaya, “Güneydoğu Anadolu Bölgemizin içerisinde yer alan Adıyaman’ımız da birçok vali gördük. Sayın Valimizin ilimize gelişi ile birlikte devletin güler yüzünü, şefkat yüzünü, herkese eşit mesafedeki duruşu ve kamuoyundaki yansımaları herkes tarafından takdir edilmektedir. Sayın Valimizi bugün burada ağırlamaktan kalben şeref duyuyoruz. Sayın Valimizin bir Adıyamanlı gibi koşturmasından bir Adıyamanlı olarak teşekkür ediyoruz. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz”dedi.
Son olarak Adıyaman Faal Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş’ı Başkan İbrahim Aslan ve üyeleri kapıda karşıladı.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Cemiyeti ziyaret eden Vali Mahmut Demirtaş’a teşekkür eden Faal Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Aslan, “Yaklaşık 4 yıldır ilimizde görev yapan sayın Valimiz Mahmut Demirtaş, ilimize atandığı günden beri başta eğitim yatırımları olmak üzere ilin kalkınması adına çok önemli hizmetlerde bulundu. Basın olarak teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da basın olarak sayın valimizin Adıyaman’da hayata geçireceği her türlü projeye destek vereceğiz. Son iki yıldır Adıyamanlı vatandaşlara nefes aldıracak Beşpınar Projesinin sayın valimizin öncülüğünde çok önemli bir aşamaya geldiğini görüyoruz. Bu projenin hayata geçirilmesiyle Adıyaman’da insanlarımız hafta sonu aileleriyle birlikte eğlenebileceği bir mesire alanına kavuşmuş olacaktır. Bu projeyi hayata geçiren Sayın Valimize çok teşekkür ediyorum. Çünkü Adıyaman bu tür sosyal projelere susamıştı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bizleri unutmayarak ziyaret eden Sayın Valimize cemiyetimiz adına çok teşekkür ediyorum”dedi.
Basının Adıyaman’ın ekonomik ve sosyal alanda gelişmesinde ve kalkınmasında çok büyük katkıları bulunduğunu dile getiren Vali Mahmut Demirtaş ise, “Bizler kamu görevini yerine getirirken basınımızın ve basın emekçilerimizin çok büyük katkıları bulunmaktadır. Adıyaman’da göreve başladığımız günden beri basınımızla bir dayanışma içerisinde hizmet ederek ilin sorunlarını çözmeye gayret ediyoruz. Bugüne kadar basınımızda ciddi eleştirilerde aldık ama hiçbir zaman bundan rahatsız olmadık. Tam tersine bu eleştiriler bizlere yol gösterici oldu. Şu da bir gerçek ki, kamu hizmetinin yerine getirilmesinde basınımız devlet ile vatandaş arasında bir köprü görevi görmektedir. Demokrasinin gelişmesini istiyorsak yerel basının mutlaka desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz. Toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna aktarmak adına önemli bir görevi üstlenen tüm basın emekçilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutluyor, kendilerine ve ailelerine sağlık ve mutluluklar diliyorum”dedi.
Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyaretlerde, Vali Mahmut Demirtaş 3,5 yıllık görevi süresince Adıyaman’da yaptıkları çalışmalar ile hayata geçirdikleri projelerden söz etti.  
  

 
   
 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi