enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
24°C
Adıyaman
24°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Parçalı Bulutlu
25°C
Pazartesi Açık
27°C
Salı Açık
29°C
Çarşamba Az Bulutlu
28°C

Vali Çuhadar, ilçe kaymakamlarıyla toplantı yaptı

Vali Çuhadar, ilçe kaymakamlarıyla toplantı yaptı
REKLAM ALANI
11.01.2023
0
A+
A-

Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar Başkanlığında ilçelerin ihtiyaç ve talepleri ile devam eden yatırım ve projelerinin değerlendirildiği “Kaymakamlar Toplantısı” düzenlendi.

Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcıları ve ilçe kaymakamları katıldı. Valilik toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda Vali Mahmut Çuhadar, ilçelerin genel durumu, yapılan yatırımlar, yürütülen hizmetler, projeler ve faaliyetlerle ilgili ilçe kaymakamlarından bilgi aldı.
İlçelerin genel durumunun ayrıntılarıyla analiz edildiği toplantıda kaymakamlara hitap eden Vali Çuhadar, vatandaşların dile getirdikleri taleplerin yerine getirilmesi ve eksikliklerin giderilmesi için kamu kurum ve kuruluşlarınca gerekli hassasiyet ve gayretin gösterilmesinin çok önemli olduğuna dikkat çekerek yaptıkları çalışmalardan dolayı kaymakamlara teşekkür etti.
Toplantıda ayrıca, Vali Yardımcıları ve ilçe kaymakamlarının 10 Ocak İdareciler Gününü kutlayan Vali Mahmut Çuhadar, “Bizler, “Halka hizmet, Hakk’a hizmettir” düsturu ile, ülkesine ve insanlarına hizmet etme bilinciyle yurdumuzun dört bir köşesinde devletimizin bekası için üstün vazife bilinciyle çalışan Mülki İdare Amirleri olarak, sadece devletin varlığını, gücünü ve otoritesini değil, şefkatini de temsil etmekte, devletle vatandaşlarımız arasındaki sevgi ve güven bağlarını da güçlendirmekteyiz. Bu vesile mensubu olmaktan onur duyduğum bu özverili mesleği fedakârca yürüten siz değerli idarecilerimizin 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.
Kaymakamlar toplantısı, 2022 yılının genel değerlendirilmesi yapılarak, 2023 yılı içerisinde ilçelerde yapılması planlanan çalışmalar, projelerin önceliklerine göre belirlenmesi ve planlanan projelerin son durumu hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulmasıyla sona erdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi