enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
32°C
Adıyaman
32°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
25°C
Salı Çok Bulutlu
21°C
Çarşamba Az Bulutlu
21°C

Union SG çok tehlikeli bir takım

Union SG çok tehlikeli bir takım
REKLAM ALANI
23.02.2024
0
A+
A-

Hasan Çetinkaya: Union SG çok tehlikeli bir takım

Spor – BHA

Belçika Pro Ligi’nde mücadele eden Westerlo’nun ikinci başkanı ve eski Fenerbahçe yöneticisi Hasan Çetinkaya, Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi’ndeki rakibi Union SG hakkında yorumlarda bulundu.

”Son 3 yılın flaş takımı”

”Union SG, Belçika’da son 3 yılın flaş takımı. Liglerini domine edecek kaliteye sahip kadroları ve oyun anlayışları var. Geçtiğimiz sezon Avrupa’da da bunu kanıtladılar. Union SG, resmi olmasa da Brighton ile bağlantılı bir takım. Onların scouting ekibinden güç alıyorlar. Bu sezon ligde liderler ve dün oynanan maçta Frankfurt’u resmen sahadan sildiler.”

”Dikkat edilmezse baş ağrıtabilecek bir takım”

Başkent ekibinin tehlikeli bir takım olduğunu yineleyen Çetinkaya, ”Dikkat edilmesi gereken oyuncuları var. Muhammed Amoura ve Cameron Puertas bunlardan ikisi. Dikkat edilmezse baş ağrıtabilecek bir takım ancak Fenerbahçe hem kadro kalitesi hem de oyun olarak çok daha iyi konumda. Ancak bu tür eleme maçlarında motivasyon ve konsantrasyon daha çok ön plana çıkıyor.” ifadelerini kullandı.

Son olarak Fenerbahçe’nin bu turu geçmek için yeterli kapasite ve kaliteye sahip olduğunu belirten Hasan Çetinkaya, ”Heyecanlı bir maç bizi bekliyor.” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi