enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2734
EURO
34,9528
ALTIN
2.445,83
BIST
10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
21°C
Adıyaman
21°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
24°C
Perşembe Az Bulutlu
25°C
Cuma Az Bulutlu
27°C
Cumartesi Açık
28°C

Twitch’e erişim engeli getirildi

Twitch’e erişim engeli getirildi
REKLAM ALANI
24.02.2024
0
A+
A-

Bilgi ve Teknoloji Kurumu sayfasında paylaşılan bilgilere göre, popüler canlı yayın platformları arasında yer alan Twitch’e, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü kararıyla erişim engeli getirildi.

featured

Twitch’e erişim engeli getirildi

Ülkede kumar oyunlarının yayınlarının Twitch gibi platformlarda yapıldığı ve bu tür içeriklerin erişim engeline takıldığına dair bir durum söz konusu.

Açılacak mı?

Ancak Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün bu erişim engeline ilişkin talebinin kesin nedeni net değil. Bazı tahminlere göre, bu talep kumar içeriklerinin yasak olmasına rağmen Twitch gibi platformlarda yayınlanmasının önüne geçmek amacıyla yapılmış olabilir. Kumar oyunlarının izleyicilere özendirici olabileceği ve genç nesiller üzerinde olumsuz etkileri olabileceği düşünüldüğünde, bu tür içeriklerin yayınlanmasının engellenmesi talep edilmiş olabilir. Bununla birlikte, net bir açıklama olmaması nedeniyle talebin kesin nedeni belirsizliğini koruyor.

 

Youtube kapatılır mı?

Son dönemde internet platformlarında kumar içeriklerine karşı alınan önlemler gündemde sıcak bir konu haline geldi. Twitch üzerinde yaşanan erişim engeli kararının ardından gözler YouTube’a çevrildi. Ancak YouTube’un durumu belirsizliğini koruyor.

Twitch’e erişim engeli getirildi

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi