enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3374
EURO
34,8108
ALTIN
2.390,60
BIST
10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
20°C
Adıyaman
20°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Hafif Yağmurlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Açık
22°C

Türkiye’de ilk şehircilik bienali Ankara’da düzenleniyor

Türkiye’de ilk şehircilik bienali Ankara’da düzenleniyor
REKLAM ALANI
09.11.2023
0
A+
A-

Ankara’nın kentsel dönüşümü ve şehircilik kültürünün zenginleşmesi adına 13 Kasım 2023 tarihinde, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kent Konseyi ve Ankara Ticaret Odası’nın işbirliğiyle İlhan Tekeli Şehircilik Kültürü Vakfı tarafından organize edilen Ankara Şehircilik Bienali, kentin dokusunu ve geleceğini şekillendirecek önemli bir etkinlik olarak kapılarını aralıyor.

featured

Türkiye’de ilk şehircilik bienali Ankara’da düzenleniyor

Ankara’nın kalbi olarak nitelendirilen Gençlik Parkı girişinde bulunan Ankara Kent Konseyi binasında gerçekleşecek olan açılış töreni, 15.30’da başlayacak ve tüm Ankaralıların katılımına açık olacak. Kentin gelişimine katkı sağlayacak bienalin açılış konuşmalarının ardından, katılımcıları enstrümantal rock müziğinin eşlik ettiği kokteylde bir araya getirerek bienalin hikayesi anlatılacak.

Etkinlik, şehircilik alanında yapılan atılımları ve geleceğe yönelik planlamaları ele alacak. Bienal, kentin tarihi, kültürel dokusu ve gelecek vizyonu üzerine fikir alışverişinde bulunacak, ayrıca pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Ankara Şehircilik Bienali’nin ayrıntılarına daha fazla bilgi edinmek isteyenler bienalin resmi web sitesinden detaylara ulaşabilecek.

Türkiye’de ilk şehircilik bienali Ankara’da düzenleniyor

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi