enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4937
EURO
34,7859
ALTIN
2.441,89
BIST
10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
26°C
Adıyaman
26°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
23°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
23°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
20°C

Türkiye’de hakem olmak çok zor

Türkiye’de hakem olmak çok zor
REKLAM ALANI
01.03.2024
0
A+
A-

Markus Gidsol: Türkiye’de hakem olmak çok zor

Spor – BHA

Yılport Samsunspor, Süper Lig’in 28. haftasında 3 Mart günü saat 13.30’da RAMS Başakşehir’e konuk olacak. Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Buğra Taşkınsoy yönetecek. Taşkınsoy’un yardımcıları Mehmet Kısal ve Yusuf Bozdoğan olacak.

Samsunspor, Başakşehir maçı hazırlıklarını sürdürürken teknik direktör Markus Gidsol, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

”Burada hakem olmak çok zor”

Türkiye’de hakem olmanın çok zor olduğunu belirten Alman teknik adam şu sözleri söyledi:

”Hakem olmak zor bir meslek ancak Türkiye’de bu daha zor. Onların nasıl hissettiğini ve düşündüğünü tahmin edebiliyorum. Ama eminim Almanya’da bu iş daha kolaydır. Tüm bunlar bir kenara benim kendi işime ve performansıma odaklanmam gerekiyor. Burada yaşadığım süre boyunca Türk kültür ve geleneklerine ayak uydurmaya çalışacağım.”

”Süper Lig beklentilerimin üstünde çıktı”

Süper Lig’e geldikten sonra çok şaşırdığını belirten Gidsol, ”Buradaki kaliteyi görünce çok sevindim ve açıkçası bu kadar zorlu bir lig olacağını da düşünmüyordum. Türkiye futbolu her geçen gün gelişiyor. Zorlu rakiplere karşı oynuyoruz ve muhteşem futbolcular var. Özellikle Antalyaspor sürpriz bir takım. Bence onlara karşı deplasmanda oynamak epey zor. Onlar gibi çok zorlu rakipler de elbette var.” sözlerini kullandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi