enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4620
EURO
34,6892
ALTIN
2.434,88
BIST
9.909,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
30°C
Adıyaman
30°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
31°C
Pazar Az Bulutlu
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C
Salı Çok Bulutlu
20°C

TÜRKİYE’DE DARBE GİRİŞİMİ

TÜRKİYE’DE DARBE GİRİŞİMİ
REKLAM ALANI
16.07.2016
0
A+
A-

Türkiyede Darbe Girişimi sonucunda Ankara Gölbaşıdaki saldırıda 17 şehit var…

Akşam saatlerinde İstanbul’daki Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprülerinin kapatılması ve Ankara’da jetlerin alçak uçuş yapmasıyla yaşanan hareketliliği sonrasında Başbakan Binali Yıldırım ‘darbe girişimi’ olarak tanımladı. 

Başbakan Binali Yıldırım açıklama yaptı: “Kalkışma ihtimali üzerinde duruyoruz. Askerde bir kalkışma.. Kanunsuz eylem söz konusu. Millet bilsin ki demokrasiye zarar verecek faaliyete izin verilmeyecek. Bu kalkışmayı yapanlar bedelini ağır ödeyecek.” dedi. 

Tüm Türkiye Ayakta..

Ülkenin birçok şehrinde halk sokağa döküldü. 
 FETÖ terör örgütü mensubu paralel subaylar darbe girişiminde bulundu. 


FETÖ terör örgütüne mnsup paralel subaylar Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni ele geçirmek için girişimde bulundu.  Akşam saatlerinde darbe girişiminde bulunan askerlerin gözaltına alınması için operasyon başlatıldı.” 
1. Kolordo ve 3. Kolordo komutanı ve birçok kuvvet komutanı bu girişimin izinleri dışında geliştiğini tüm personelin derhal birliklere dönülmesi emrini verdiler. 

Başbakan son dakika açıklaması; “hava sahası uçuşlara kapatıldı gerekli görüldüğü hallerde karşılık verilecektir”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi