enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5998
EURO
34,7797
ALTIN
2.496,69
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
24°C
Adıyaman
24°C
Açık
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
24°C
Pazartesi Açık
28°C
Salı Açık
29°C

KAHTA DEVLET HASTANESİNİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ

KAHTA DEVLET HASTANESİNİN ÇEHRESİ DEĞİŞTİ
REKLAM ALANI
15.07.2016
0
A+
A-


 Kâhta Devlet Hastanesi’nin Çehresi Değişti

Kâhta Devlet Hastanesi’nde başlatılan peyzaj çalışmaları tamamlandı.

Kâhta Devlet Hastanesi’nde, tesise gelen ve giden araçların trafik seyrini kolaylaştırmak için yapılan otopark ile birlikte, peyzaj çalışmaları ile çevre düzenlemesi çalışmaları kısa bir sürede tamamlandı. Hastane bahçesi son derece sağlıklı ve modern bir görünüme kavuşturularak vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yapılan fiziki düzenleme ile birlikte bahçede kafeterya, kamelya, çocuk parkı, süs havuzu ve yeşil alanlar bulunuyor. Hastaneye canlılık kazandıran bahçenin gerek çevre düzenlemesi, gerekse yapılan diğer çalışmalar neticesinde çok güzel bir alan haline getirilmesi vatandaşlar tarafından büyük takdir topluyor.

“Sosyal sorumlulukta toplumsal fayda esastır.”

Sosyal sorumluluklarda toplumsal faydanın esas olduğunun altını çizen Hastane Yöneticisi Op. Dr. Abdulkadir Dost, “Bizler, anlayışımız gereği vatandaşlarımızın her türlü talebini yerine getirmeye çalışıyoruz. Amacımız hastalarımıza ve hasta yakınlarına ve bunun yanı sıra hasta ziyaretçilerine daha iyi hizmet etmek. Bahçemizde bulunan tüm alanlarımızda yaptığımız düzenleme ile vatandaşlarımızın fiziksel ve ruhsal gelişimine önemli bir katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz. Çünkü hastane bahçeleri insanların fiziksel ve ruhsal gelişiminde önemli bir rol oynamaktadır.” dedi.

“Kapıdan giren herkes misafirimiz” 

Dost, “Bizim için önemli olan karşınızdaki insana insan olduğunu hissettirmek. Kâhta Devlet Hastanesi olarak kapımızdan giren herkesi misafirimiz olarak görüyoruz. Misafirlerimizin hak ve menfaatleri bizim olmazsa olmaz koşulumuzdur. İlçe halkının ve bölgenin ihtiyaçlarına tam olarak cevap verebilecek nitelikte, kaliteli bir sağlık tesisi olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. İmkânlarımız dâhilinde hem çalışanlarımıza hem de vatandaşlarımıza güzel projeler üretmeye devam edeceğiz. Çok olumlu tepkiler alıyoruz. Bu nedenle böylesine güzel bir projeyi kurumumuza kazandırdığımız için mutluyuz. Projemizin vatandaşlarımıza ve bölge halkına hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Dost, “Bu güzel projenin kurumumuza kazandırılması hususunda, TBMM Başkanvekili Sayın Ahmet Aydın başta olmak üzere, Milletvekillerimize, Adıyaman Eski Valisi Sayın Mahmut Demirtaş’a, KHB Genel Sekreteri Sayın Erdoğan Öz’e, Kâhta Kaymakamı Sayın Ahmet Gazi Kaya’ya, Kâhta Belediye Başkanı Sayın Abdurrahman Toprak’a ve bu konuda katkısı olan diğer kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum.” dedi.
 

 

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi