enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4195
EURO
34,8299
ALTIN
2.430,39
BIST
9.971,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
27°C
Adıyaman
27°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
22°C
Çarşamba Yağmurlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C
Cuma Az Bulutlu
21°C

Türkiye Yıldız Milli Genç Basketbolcular Almanya’da

Türkiye Yıldız Milli Genç Basketbolcular Almanya’da
REKLAM ALANI
30.03.2024
0
A+
A-

Türkiye Yıldız Milli Genç Basketbolcular Almanya’da

2 yılda bir organize edilen ve korona nedeniyle ara verilen genç yeteneklerin sahne aldığı Albert-Schweitzer-Basketbol Turnuvası, 6 yıl aradan sonra tekrar 30 Mart ile 6 Nisan 2024 tarihleri arasında Mannheim ve Viernheim şehirlerinde gerçekleştirilecek. Turnuvada yer alacak olan Türkiye Genç Milli Basketbolcular, Frankfurt Havalimanında yıllardır desteğini esirgemeyen Amigo Rıza Eroğlu ve Frankfurt Başkonsolosluk temsilcileri tarafından karşılandı.

Kâmil Yılmaz

MANNHEİM- Almanya Basketbol Federasyonu tarafından, gençler kategorisinde her iki yılda bir gerçekleştirilen Albert-Schweitzer-Turnuvası (AST) korona nedeniyle verilen 6 yıllık aradan sonra tekrar düzenlenecek. İki yılda bir organize edilen tarihi turnuva bu yıl 30. kez Mannheim ve Viernheim şehirlerinde gerçekleştirilecek. 30 Mart ile 6 Nisan 2024 tarihlerinde yapılacak olan turnuvaya Türkiye Yıldız Genç U17 Milli Basketbol takımı da katılıyor. Cuma günü uçakla Almanya’ya gelen Genç Milli Basketbolcular Frankfurt Havalimanında yıllardır desteğini esirgemeyen Amigo Rıza Eroğlu ve Frankfurt Başkonsolosluk temsilcileri tarafından karşılandı. A grubunda yer alan Genç Milliler karşılaşmalarını Mannheim’daki GBG Halle’de oynarken, B grubundaki takımlar ise, müsabakalarını Viernheim Waldsporthalle’de gerçekleştirecek. Buna göre A grubunda yer alan Türkiye Genç Milli Basketbol takımı ilk maçını 30 Mart 2024 Cumartesi saat 16.15’te Avustralya’ya karşı yapacak. 2. maçında 31 Mart Pazar günü saat 15.00’te Japonya karşısında kozlarını paylaşacak olan Ay-Yıldızlı ekibimiz, 1 Nisan 2024 Pazartesi günü akşamı saat 19.30’da ev sahibi Almanya U18 takımı ile turnuvanın ilk etabını kapatacak. 1 günlük aranın ardından 3 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 17.45’te Slovenya ile 4 Nisan 2024 Perşembe saat 15.30’da da Çekya ile grup maçlarını tamamlayacak olan Türkiye Genç Milli Basketbol Takımımız, oynadığı müsabakalardan elde ettiği sonuçlara göre çeyrek final ve yarı final mücadelelerinde oynama hakkı kazanacak. Turnuvanın final karşılaşmaları ise, 6 Nisan 2024 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Final maçları Mannheim GBG Halle’de oynanırken, final maçının başlama saat ise 16.15 olarak belirlendi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi